M. Dulce: Primarul minte. N-am putut vota din motive obiective!

M. Dulce: Primarul minte. N-am putut vota din motive obiective!

Astăzi după-amiază, consilierii locali au fost convocaţi în şedinţă extraordinară, desfăşurată tot la distanţă, pentru aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli în sensul alocării sumei de 510.000 de lei pentru demararea urgentă a achizițiilor de către fiecare școală, din municipiu, a materialelor de protecţie (măşti şi dezinfectanţi), pentru cel puțin două luni.

La finalul şedinţei, primarul Drăgulin a luat pur şi simplu foc susţinând prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că Marius Dulce, contracandidatul său de la PSD, n-a votat “propunerea”, adăugând despre acesta că “aproape în fiecare zi, vorbele lui nu înseamnă nimic. Acesta este interesul lui Dulce pentru învățământul călărășean!” Era ferm convins omu’ că mai poate câştiga nişte puncte electorale pe marginea acestui subiect sensibil!

“Nimic mai fals. Vă spun, şi de data asta cu durere, că primarul minte! Cu o singură excepţie, dl Ariciu, care s-a abţinut pentru că nu mai are încredere în el, toţi ceilalţi prezenţi au votat respectivul Proiect de hotărâre. În ceea ce mă priveşte pe mine şi pe dl Dinu, n-am putut vota din motive obiective, mai exact că la acel moment ne aflam într-o locaţie unde n-am avut semnal, votul fiind transmis, să zic aşa, online. Nu s-a pus niciodată problemă să mă opun acelor proiecte care vizează învăţământul, siguranţa elevilor şi a cadrelor didactice, bunul mers al activităţilor şcolare.” a declarat Marius Dulce, liderul consilierilor locali PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.