M. Dulce: Am promis că mă voi ocupa de infrastructura rutieră

 M. Dulce: Am promis că mă voi ocupa de infrastructura rutieră

Noul primar, Marius Dulce a continuat astăzi periplul său prin “șantierele” Călărașiului verificând stadiul lucrărilor pe strada Pescăruș și în Piața Centrală. “Am promis că mă voi ocupa de infrastructura rutieră. Pentru asta avem nevoie ca toate cartierele să beneficieze de rețea de apă si canal. Am început lucrările pe strada Locomotivei (2 Cocoși), pe strada Pescăruș (Mircea-Vodă), continuă modernizarea celei mai importante artere de circulație, strada Grivița, dar și ridicarea noii hale a pieței mari din municipiu.

Vremea încă ține cu noi, colaborez cu constructorii ca să ne menținem în graficul lucrărilor și am încredere în dumneavoastră că sunteți alături de administrație pentru un oraș modern și civilizat.” a scris pe pagina personală de Facebook, Marius Dulce.

mdulce2

mdulce3

mdulce4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.