PSD / Cr. Sefer: Am stabilit modificările legislative ce trebuie propuse pentru susținerea localităților urbane mici

PSD / Cr. Sefer: Am stabilit modificările legislative ce trebuie propuse pentru susținerea localităților urbane mici

Candidații propuși de PSD Călărași pentru Camera Deputaților, Cristian Sefer, respectiv pentru Senat, Liviu Mușat, s-au întâlnit astăzi cu consilierii locali PSD pentru a dialoga pe marginea priorităților orașului Budești pentru perioada următoare. Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, deputatul Cristian Sefer a susținut că “Toate propunerile au fost discutate ulterior cu locuitorii orașului, consultarea directă cu cetățeanul fiind cel mai important instrument în stabilirea priorităților și nevoilor cetățenilor.”

„Împreună cu Liviu Mușat și Darie Guriță ne-am întâlnit cu consilierii PSD din cadrul Consiliului Local Budești, să discutăm prioritățile localității pentru perioada imediat următoare. Am stabilit modificările legislative ce trebuie propuse pentru susținerea localităților urbane mici, respectiv măsurile concrete ce trebuie luate pentru accesarea fondurilor nerambursabile de către orașul Budești, expertiza domnului Mușat în accesarea și gestionarea fondurilor europene dovedindu-se de un real folos.

Echipa de candidați a PSD Călărași pentru Parlamentul României este cea mai bună și implicată echipă, combinând atât experiența parlamentară, expertiza în atragerea fondurilor europene, cât și apropierea de comunitatea locală.” se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

cristiseferprecampanie2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.