M. Ciolacu: Mă bucur că aproape toate propunerile PSD se vor regăsi în viitorul act normativ

M. Ciolacu: Mă bucur că aproape toate propunerile PSD se vor regăsi în viitorul act normativ

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că marţi, în şedinţa coaliţiei de guvernare, va fi prezentat actul normativ cu privire la facturile la energie electrică şi gaze naturale pentru următoarea perioadă.

În acest sens, liderul social-democraților susține că aproape toate propunerile Partidului Social Democrat se vor regăsi în viitorul act normativ pe care o să-l propună Guvernul României.

„Am văzut prezentarea făcută succint de domnul prim-ministru Nicolae Ciucă și mă bucur că aproape toate propunerile Partidului Social Democrat făcute încă din luna ianuarie și prezentate și de purtătorul de cuvânt, de către domnul Oprea, la sediul partidului, prezentate și de noi în ședința de coaliție atunci când s-a decis să se vină cu ordonanța de urgență pe lunile februarie și martie se vor regăsi în viitorul act normativ pe care o să-l propună Guvernul României”, a afirmat, astăzi, Marcel Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.