Elena Mihăilescu a preluat şefia organizaţiei municipale OFSD Călăraşi

Elena Mihăilescu a preluat şefia organizaţiei municipale OFSD Călăraşi

Organizaţia municipală Călăraşi a femeilor social – democrate are un nou lider. Din data de 31 ianuarie, funcţia de preşedinte interimar a fost preluată de Elena Mihăilescu, vicepreşedinte interimar al organizaţiei judeţene a partidului după demisia înaintată de Bica Simion. “Începând cu data de 31 ianuarie 2019, am preluat funcția de președinte interimar al Organizației Femeilor Social Democrate din municipiul Călărași. Mulțumesc, pe această cale, conducerii PSD Călărași pentru încrederea acordată! Este o funcție care mă onorează și mă responsabilizează pentru a demonstra, împreună cu echipa pe care o voi coordona, că femeile sunt puternice și pot reuși.” susţine noua lideră a OFSD Călăraşi (foto jos).

elenamihailescu

În altă ordine de idei, potrivit unei decizii a Biroului Politic Judeţean, senatoarea Roxana Paţurcă va coordona activitatea partidului în perspectiva alegerilor europarlamentare la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, alături de preşedintele filialei locale, Marius Dulce. “S-au produs câteva schimbări în ceea ce priveşte coordonarea activităţilor politice la nivelul judeţului. Am fost desemnat să coordonez activitatea politică a organizaţiei locale PSD Călăraşi în perspectiva alegerilor europarlamentare. Ne propunem să obţinem un rezultat bun care să ne plaseze pe primul loc în topul preferinţelor călărăşene la europarlamentare.” a declarat Roxana Paţurcă (foto jos), preşedinte executive interimar al organizaţiei judeţene.

roxanapaturca2anidemandat

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.