Miza politică a tăierii bugetului serviciilor

Miza politică a tăierii bugetului serviciilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut reducerea sumelor alocate Serviciilor secrete şi redistribuirea acestora în Sănătate. Propune un program pentru copii cărora să li se distribuie gratuit vitamina D.

Între timp, nemulţumirile în interiorul PSD în privinţa bugetului cresc cu fiecare zi. Liviu Dragnea a declarat, duminică faptul că a rugat-o pe premierul Viorica Dăncilă să analizeze posibilitatea reducerii sumelor alocate serviciilor secrete şi să le redistribuie pentru sănătate, precizând că dacă Guvernul nu va decide asta, va fi depus un amendament în Parlament, în acest sens.

O postare pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat vine în completarea propunerii de duminică a lui Liviu Dragnea, care vrea mai puţini bani alocaţi serviciilor secrete şi mai mulţi bani serviciilor de sănătate.

Partidul Social Democrat lansează un nou atac la serviciile secrete, acuzând ”practicile nesănătoase” ale acestora pentru a juustifica o reducere a bugetului alocat. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.