PSD / M. Dulce: Am spus că intenţionez să candidez la Primărie Călăraşi

PSD / M. Dulce: Am spus că intenţionez să candidez la Primărie Călăraşi

Joi seară a avut loc o şedinţă de lucru a Biroului Politic Local al organizaţiei municipale PSD Călăraşi la care au participat şi cei doi lideri ai filialei judeţene, preşedintele interimar, Iulian Iacomi şi preşedintele executiv interimar, Roxana Paţurcă.

Liderul filialei locale, Marius Dulce a declarat că la finalul lucrărilor şi-a anunţat intenţia de a candida în 2020, la Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, subliniind că toţi colegii săi care doresc să-i urmeze exemplul vor fi subiecţii unui sondaj de opinie care se va finaliza la sfârşitul lunii mai. În plus, Dulce a dezminţit zvonurile care au circulat înspaţiul virtual potrivit cărora anunţarea intenţiei sale de a candida ar fi condus la dizolvarea organizaţiei municipale PSD Călăraşi.

 

Domnule preşedinte Dulce, ce s-a întâmplat joi seară? Din câte ştim a avut loc o şedinţă a organizaţiei municipale PSD Călăraşi, care au fost concluziile care s-au desprins?

Am avut o şedinţă de lucru a organizaţiei municipale în prezenţa domnului preşedinte interimar, Iulian Iacomi, şi a preşedintelui executiv interimar, doamna senator, Roxana Paţurcă, în care am prezentat un raport de activitate pe 2018. După care am trecut la discuţii în ceea ce priveşte organizarea pentru alegerile europarlamentare, pe municipiul Călăraşi.

La finalul şedinţei am avut discuţii libere. Ne-am propus să câştigăm Primăria Călăraşi. La acest capitol, cum era normal deoarece în 2016 am obţinut vreo 8236 de voturi din ce-mi aduc aminte, am spus că intenţionez, ca în 2020, să candidez la Primăria Călăraşi având susţinerea întregului partid, după ce voi intra cu ceilalţi colegi care doresc să candideze într-un sondaj, şi cel mai bun să fie susţinut de toată echipa.

Sondajul când va avea loc, estimativ? 

Dacă îmi aduc bine aminte, din ce a spus domnul preşedinte Iulian Iacomi la şedinţă, doritorii ar trebui să-şi depună intenţiile, undeva, până în 15 martie, iar sondajul să se încheie undeva în mai.

În afară de dumneavoastră şi-a mai exprimat cineva intenţia de a candida?

Nu, la momentul de aseară, nu. Dar ştiu din surse că mai sunt doritori şi este foarte bine. Eu repet, am declarat şi aseară, PSD Călăraşi nu are nevoie de candidat. PSD Călăraşi are nevoie de un câştigător, şi ca să fie câştigător trebuie susţinut de toată organizaţia, chiar dacă ne place sau nu, trebuie să susţinem acel om dacă stă foarte bine în acel sondaj.

Ca să spulberăm şi unele zvonuri care au apărut în mediul virtual, nu s-a pus vineri problema dizolvării organizaţiei municipale...

Nu, eu am avut o discuţie, vineri, pe o altă problemă cu domnul preşedinte Iulian Iacomi, nu s-a pus problema şi nu văd ce motive ar avea să dizolve organizaţia municipală Călăraşi pentru că vorbesc rezultatele la Călăraşi. Noi, la europarlamentare, ultima dată am ieşit pe locul 1 cu 3 mii şi ceva de voturi peste PNL. Anul ăsta cred că vom avea targetul tot peste 2-3 mii de voturi peste PNL, în funcţie de câte partide vor intra în cursa pentru europarlamentare. Deci nu văd care ar fi motivele.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.