D. Coarnă: Se discută despre funcțiile subsecvente. Vedem cum vor fi repartizate

D. Coarnă: Se discută despre funcțiile subsecvente. Vedem cum vor fi repartizate

Deputatul Dumitru Coarnă a anunțat astăzi în cadrul unei conferință de presă că la nivel central au demarat negocierile privind împărțirea funcțiilor în cadrul prefecturilor și a instituțiilor publice deconcentrate,organizația județeană fiind reprezentată de președintele Vasile Iliuță. “Astăzi,mâine se discută despre funcțiile subsecvente. Vedem cum vor fi repartizate în teritoriu și aici vorbim de prefectură și alte instituții deconcentrate. Cu respectarea legalității pentru că noi chiar vrem să respectăm legea.” a spus Coarnă care a continuat “Nu vrem să fim ca USR sau altfel de partid care vrea la guvernare în disprețul legii. O să respectăm legea!”

Social – democrații călărășeni speră să obțină în urma negocierilor funcția de prefect, nominalizarea partidului fiind actualul vicepreședinte al CJ Călărași, Mihăiță Beștea, fost subprefect între 2017-2020. Pe de altă parte liberalii nu concep să cedeze funcția pe care o dețin în momentul de față, Valentin Barbu rămânând în continuare propunerea PNL ca reprezentant al guvernului în teritoriu. O astfel de variantă ar adânci și mai mult criza dintre cele două partide, aliate la nivel guvernamentale dar pe poziții antagonice în plan local.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.