D. Coarnă: Din 2015, omul ăsta refuză să plătească redevenţa către Primărie

D. Coarnă: Din 2015, omul ăsta refuză să plătească redevenţa către Primărie

Liberalul Cristian Iorga, consilier judeţean dar şi administrator public al Municipiului Olteniţa a intrat în vizorul deputatului Dumitru Coarnă care a semnalat că din cauza redevenţei, în cuantum de circa 13 miliarde lei vechi, neachitată din 2015 încoace, Consiliul Local al comunei Căscioarele a votat recent proiectul de hotărâre privind rezilierea contractului de concesiune a unui lac aflat pe domeniul public al localităţii, încheiat cu societatea administrată de Iorga. Ba mai mult, autorităţile locale s-au adresat instanţei pentru recuperarea datoriilor.

„Mai vorbeam noi despre comuna Căscioarele şi familia Iorga care are probleme. Zilele trecute am fost la Căscioarele şi împreună cu dl primar (n.r. Florin Bordei) am identificat nişte datorii pe care le are familia Iorga faţă de Primăria Căscioarele. E vorba de aproape 13 miliarde lei vechi, datorii acumulate pe care refuză să le plătească primăriei după ce a concesionat un lac. Din 2015, omul ăsta refuză să plătească redevenţa către Primărie.”, a spus Coarnă care a continuat „Săptămâna trecută s-a votat rezilierea contractului. Putea să vină la şedinţa de Consiliu Local să susţină un punct de vedere. Consiliul Local Căscioarele a votat rezilierea acelui contract. Pe bună dreptate! Acel iaz aparţine comunităţii iar acei bănuţi ar trebui să se întoarcă în comunitate. Şi atunci cum să ai bani la buget?”

Fost candidat pentru Senatul României, la parlamentarele din decembrie 2020, Cristian Iorga a devenit în acest an vicepreşedinte PNL Călăraşi dar şi consilier judeţean, ocupând şi funcţia de administrator public al Olteniţei, practic al doilea viceprimar al primarului Costinel Milescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.