Cr. Sefer: Pentru Orban, copiii României sunt doar o povară la buget!

Cr. Sefer: Pentru Orban, copiii României sunt doar o povară la buget!

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că liberalii au în analiză posibilitatea atacării la Curtea Constituţională a Legii prin care a fost respinsă OUG 2/2020 care proroga termenul pentru dublarea alocaţiilor copiilor la 1 august 2020, adăugând că Guvernul va îndrepta "orice măsură care nu este sustenabilă din punct de vedere economic".

"Suntem în analiză. Şi aici răspunsul pe care îl dau este foarte clar: noi suntem un guvern responsabil. Tot ceea ce votează Parlamentul de o bună bucată de timp nu are nici o legătură cu realitatea economică din România, noi şi noi acte normative care generează (...) noi cheltuieli pentru buget şi care riscă să arunce România în haos. Nu este normal. Fac apel la responsabilitate către membrii Parlamentului: nu mai votaţi astfel de acte normative, nu mai votaţi pomeni, nu mai votaţi creşteri de cheltuieli, pentru care nu există resurse financiare", a declarat Orban după ce a fost întrebat dacă liberalii iau în calcul atacarea la CCR a Legii privind dublarea alocaţiilor adoptată recent în Parlament.

Declaraţiile premierului liberal au stârnit “furia” deputatului PSD de Călăraşi, Cristian Sefer care a replicat “Premierul Ludovic Orban își bate joc și tratează cu dispreț peste 3.6 milioane de copii din România! Alocațiile sunt pomană, în viziunea sa! O gândire greșită care demonstrează că PNL nu are nicio dorință să încurajeze tinerii din România. Pentru Orban, copiii României sunt doar o povară la buget! Sunt niște cifre pe care le acoperă cu paharele de whiskey și pe care scrumează din trabucurile fumate cu mănuși. Pentru PNL, copiii sunt doar un obstacol în calea afacerilor de partid: alocațiile le diminuează bugetele de furăciuni.”

Sefer n-are nici un dubiu când vine vorba de asigurarea fondurilor pentru plata alocaţiilor. “Bani sunt pentru dublarea alocațiilor! Dar trebuie ca PNL să înceteze să mai fure și să guverneze pentru oameni și nu pentru ei înșiși!” a conchis Sefer.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.