Cr. Sefer: Obsesia pentru putere a PNL afectează grav peste 800 de familii din Călăraşi

Cr. Sefer: Obsesia pentru putere a PNL afectează grav peste 800 de familii din Călăraşi

Deputatul PSD de Călăraşi, Cristian Sefer, a reacţionat după scandalul declanşat de amânarea la plată a salariilor celor 806 angajaţi de la DGASPC, susţinând prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că “Obsesia pentru putere a PNL afectează grav peste 800 de familii din Călăraşi.”

“Autoasumata conducere PNL a Consiliului Judeţean Călăraşi îşi dovedeşte incompetenţa, lăsând în prag de începere a anului şcolar fără venituri angajaţii DGASPC Călăraşi. Asumarea ilegitimă a conducerii Consiliului Judeţean de către domnul Barbu Valentin îşi arată efectele nefaste prin incapacitatea de convocare în şedinţă statutară a consilierilor judeţeni în vederea adoptării unei hotărâri care să conducă la deblocarea situaţiei.” a mai scris pe Facebook, deputatul Sefer, membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială, care a conchis “Îmi exprim speranţa că în al 12 - lea ceas conducerea PNL să înţeleagă că oamenii sunt mai presus de jocurile politice şi să accepte propunerea consilierilor judeţeni PSD de convocare într-o şedinţă care să întrunească condiţiile legale pentru adoptarea hotărârilor.”.

Programată miercuri dimineaţă, şedinţa extraordinară de îndată a CJ Călăraşi n-a mai avut loc din lipsă de cvorum, fiind prezenţi doar 10 din cei 21 de consilieri judeţeni în funcţie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.