Ciprian Pandea rămâne preşedinte al PSD Călăraşi

Ciprian Pandea rămâne preşedinte al PSD Călăraşi

Ciprian Pandea rămâne la şefia organizaţiei judeţene PSD Călăraşi. Propus pentru suspendarea din funcţia de preşedinte al filialei locale a partidului în cadrul CEx-ului, desfăşurat astăzi, Pandea care se bucură de susţinerea aproape unanimă a primarilor, îşi va desfăşura în continuare activitatea atât la partid cât şi în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

E o veste proastă pentru Iulian Iacomi, numele primarului oraşului Lehliu Gară, puternic susţinut de noul secretar general interimar, Codrin Ştefănescu, fiind intens menţionat pentru înlocuirea lui Pandea.

Vom reveni.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.