C. Bîrcă: Prin deschidere și disponibilitate am adus un zâmbet acestor copii minunați!

C. Bîrcă: Prin deschidere și disponibilitate am adus un zâmbet acestor copii minunați!

Astăzi, de Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor, am avut plăcerea să fiu alături de copiii de la Complexul de Servicii Făurei, Ulmu, și elevii din clasa a V-a de la Școala Gimnazială Mircea Vodă din Călărași, care au venit în vizită la Palatul Parlamentului, a declarat pe pagina personală de Facebook, deputatul, Constantin Bîrcă, parlamentarul călărășean adăugând “Au fost foarte emoționați și fericiți și nu au venit oricum ci cu colinde românești cu care ne-au mângâiat sufletul în prag de sărbători. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest demers, prin deschidere și disponibilitate am adus un zâmbet acestor copii minunați! Începe luna cadourilor și a Sărbătorilor, o lună în care cu toții trebuie să învățăm să dăruim și să fim mai buni! Vizita se înscrie în acțiunile constante ale parlamentarilor PSD de informare și implicare a tuturor segmentelor sociale în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor acestora. La mulți ani sărbătoriților zilei! Sărbători Fericite, dragi copii!”

Copiii s-au întâlnit preț de câteva minute și cu președintele Camerei, Marcel Ciolacu precum și cu noul ministru al Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.