PNL / „Urâtă” misiune pentru viitorul prefect!

PNL / „Urâtă” misiune pentru viitorul prefect!

Pentru judeţul Călăraşi, liberalii, ca să ştiţi, nu caută un înlocuitor pentru actualul prefect George Iacob care să fie mai bun, mai harnic şi care să-şi vadă exclusiv de atribuţiile pe care le implică o astfel de funcţie. Tandemul care devine pe zi ce trece tot mai jalnic, Filipescu - Drăgulin caută, de fapt, o "măciucă” pe care să o folosească în bătălia cu eternul inamic, Vasile Iliuţă. Concret, viitorul prefect va avea misiunea „urâtă” să-l blocheze pe actualul preşedinte al CJ Călăraşi, culmea coleg de-al lor de partid!, eventual să-i găsească şi nişte bube care să-l facă şi vulnerabil în faţa legii penale.

marianstoica

Se pare că au găsit şi persoana „potrivită”. Tot partidul ştie, până şi Facebook-ul a aflat, că prima opţiune, cu şanse semnificative, este şeful organizaţiei judeţene de seniori – pensionari, generalul de brigadă cu o stea (r), Marian Stoica, fost comandant al IJJ Călăraşi, intrat în rândurile PNL în 2017, după ce s-a pensionat. Tehnic, omul are o mică problemă. Va trebui să devină, fie şi pentru o zi – două, funcţionar public dar se pare că chestiunea e ca şi rezolvată. Dar nu asta contează ci faptul dacă ‘mnealui, perceput în spaţiul public ca un om echilibrat, responsabil, va accepta sau nu să le facă pe plac actualilor şefilor săi, dispuşi să-i confere o astfel de sinecure. Pentru că, de fapt, asta ar fi prima „obligaţie” pe care va trebui s-o ducă la bun sfârşit din fişa postului.

A doua opţiune, e drept cotată cu şanse mai mici, este actualul inspector şef adjunct al ITM Călăraşi, Nicolae Dumitru, despre care am mai amintit într-un text anterior. Dumitru este funcţionar public, ar avea susţinerea unui greu al partidului, Dan Motreanu, poate şi a lui Filipescu dar se pare că nu şi a lui Drăgulin. Însă e greu de crezut că ultimul cuvânt i-ar aparţine acestuia!

În cărţi s-a aflat după cum spuneam în urmă cu câteva zile şi Daniel Ştefan, fost administrator public al judeţului în mandatul lui Filipescu, pentru o scurtă perioadă şi prefect al judeţului Prahova, susţinut de Filipescu şi Dumitrescu, în prezent şef serviciu în cadrul ADR Sud Muntenia. Din fericire pentru el dar din păcate pentru susţinătorii săi de mai sus, Ştefan ar fi spus „pas”, preferând să-şi vadă de treabă decât să susţină mojiciile puse la cale de şefii PNL.

În ceea ce priveşte „soluţia” pentru funcţia de suprefect, cele mai mari şanse le are Ion Stan, un apropiat al lui Filipescu, fost subprefect prin 2012 şi 2013, în timpul USL-ului.

Răspunsul îl vom afla într-o bună zi care nu e prea departe. Important poate nu e numele succesorului lui Iacob, cel mai longeviv prefect din istoria post – decembristă ci dacă îşi va face datoria, potrivit prevederilor legale în vigoare şi nu conform ordinele venite de la partid. Puţintică răbdare!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.