PNL / Filipescu s-a prezentat la DNA!

“Audiere de ultimă oră la DNA! La sediul Direcției Națională de Anticorupție, potrivit unor surse judiciare, s-a prezentat luni dimineață Răducu Filipescu, fost președinte CJ Călărași, pentru a fi audiat într-un dosar de corupție.”notează www.stiripesurse.ro, informaţie confirmată şi de surse din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi.

“Potrivit presei locale, Răducu Filipescu a fost denunțat, la sfârșitul anului trecut, pentru comiterea unor fapte de corupție, la Direcția Națională de Anticorupție.

Prin lucrarea 905/ VIII – 1/2016, înregistrată ca urmare a unui denunț prin e-mail la data de 18.11.2016, Direcția Națională de Anticorupție a fost sesizată de posibile fapte de corupție comise de către Răducu Filipescu.

Lucrarea penală se pare că ar conține aspecte infracționale, legate de realizarea unor „investiții dubioase” ale Consiliului Județean Călărași cum ar fi sediul Bibliotecii Județene și afacerile legate de închiderea unor gropi de gunoi.” mai scrie www.stiripesurse.ro.

Răducu Filipescu a condus Consiliul Judeţean în perioada 2004 – 2016. Din decembrie 2016 a devenit senator. Recent a fost ales în funcţia de vicepreşedinte regional al PNL.