Un caz „Grindeanu” şi la Călăraşi?

Iar s-au încins spiritele în PNL Călăraşi. Spre deliciul Opoziţiei, nu şi al călărăşenilor care aşteaptă iniţierea dar şi finalizarea tuturor promisiunilor asumate anul trecut, la locale, de liberali care după cum foarte bine se ştie au câştigat totul pe linie.

De data asta, în partid, nu mai sunt la modă contrele dintre Filipescu şi Iliuţă ci între Drăgulin şi Iliuţă. Ele au depăşit cadrul partidului, putând fi „admirate” în toată splendoarea lor şi în spaţiul mediatic. Noul preşedinte al organizaţiei judeţene, Dan Drăgulin n-a mai rezistat şi a „explodat”, nemulţumit de faptul că preşedintele CJ, Vasile Iliuţă „se imixtionează” în bucătăria Primăriei când vine vorba de proiecte de regenerare urbană şi nu numai.

Situaţia s-a inflamat încă de săptămâna trecută când Vasile Iliuţă a încercat să-l impună în stafful AFC Dunărea 2005 Călăraşi pe bunul său prieten, Ionel Ganea, în calitate de director tehnic. Primarul Drăgulin s-a opus vehement, obţinând şi o victorie de etapă în faţa subalternului său politic, nevoit să înghită în sec un astfel de refuz. Acum, dacă ar fi să-i dăm crezare lui Drăgulin, „dihonia” ar fi fost generată tot de Iliuţă care şi-ar fi băgat nasul peste proiectele primăriei deşi atribuţiile sale, spune acesta, sunt legate de instituţia CJ şi de judeţ, în ansamblu. Şi unde Slavă Domnului, problemele sunt şi multe dar şi stufoase!

În ciuda atitudinii sale împăciuitoare, Drăgulin s-a cam săturat să-l mustre doar în partid, alegând şi spaţiul media pentru a-l pune la punct pe Iliuţă. Doar – doar, o înţelege şi acesta care sunt limitele sale.

Pun prinsoare că animozităţile dintre cei doi nu se vor opri aici, Iliuţă riscând chiar să devină, într-o bună zi, chiar subiect de excludere din partid într-o viitoare şedinţă de Birou Permanent Naţional. Între noi fie vorba, nici nu mai contează dacă asta se va întâmpla mâine sau poimarţi.

Cert ar fi faptul că liberalii riscă să trăiască, în mare parte, cam aceleaşi momente penibile pe care „le-au traversat” recent şi pesedişti la nivel naţional. Adică să asiste la „dărâmarea” lui Iliuţă, aşa cum s-a întâmplat şi cu fostul premier, Sorin Grindeanu. Iar o parte dintre ei să se întrebe de ce?, în condiţiile în care programul de guvernare cu care au câştigat alegerile locale în urmă cu un an merge strună. Iar el, Iliuţă tot în urma cu un an, era întrupat în doar două mari cuvinte: încredere şi speranţă în viitor! Cum, ziceţi că s-a exagerat?

Or fi râs liberalii de Dragnea şi pesedişti dar să nu le cadă „necazul” pe cap!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.