PNL / E. Dumitru: Indiferent de divergențele de opinii, fiecare membru din Biroul Politic Local municipal Călărași va contribui în mod decisiv la obținerea unui rezultat pozitiv

PNL / E. Dumitru: Indiferent de divergențele de opinii, fiecare membru din Biroul Politic Local municipal Călărași va contribui în mod decisiv la obținerea unui rezultat pozitiv

Liderul interimar al PNL Călărași, Emil Dumitru, a dezvăluit miercuri că la nivelul municipiului Călărași, coordonatorul campaniei electorale care se va centra în jurul candidaturii lui Alin Drăgulin, locul 2 pe lista pentru Camera Deputaților, va fi Dragoș Coman, desemnat de partid să ocupă poziția a 3-a pe aceeași listă.

“La municipiu astăzi când vorbim pentru că ne aflăm în prag de campanie electorală, avem candidatul nostru de pe locul 2, pe dl Alin Drăgulin care va face o campanie pentru municipiul Călărași și avem coordonatorul de campanie, în persoana dlui Dragoș Coman care sunt convins că va obține un scor foarte bun și cred că entuziasmul ăsta, al tinereții poate să compenseze anumite lipsuri din perspectiva experienței politice. Și dacă am înțeles cu adevărat mesajul din 27 septembrie că trebuie să facem o politică mai aproape de oameni, cu siguranță că oamenii ne vor înțelege și ne vor acorda încrederea prin vot. a spus Emil Dumitru care a mai adăugat că abia după 6 decembrie se va trece la primenirea conducerii organizației municipale Călărași. “În campania electorală nu putem să împărțim funcții de conducere politică. Pentru că indiferent de divergențele de opinii, fiecare membru din Biroul Politic Local municipal Călărași va contribui în mod decisiv la obținerea unui rezultat pozitiv. După 6 decembrie, cu siguranță, veți regăsi și la municipiu o echipă tânără care să deschidă porțile către antreprenori, către tineri, către oameni care vor și pot să contribuie la ideea noastră de a face u8n alt fel de politică în județul Călărași a conchis Emil Dumitru.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.