C. Pandea: Candidez cu gândul la fiecare comunitate locală pe care am sprijinit-o și cu speranța că pot continua să contribui la dezvoltarea județului

C. Pandea: Candidez cu gândul la fiecare comunitate locală pe care am sprijinit-o și cu speranța că pot continua să contribui la dezvoltarea județului

Candidatul PNL Călărași pentru Senatul României, Ciprian Pandea a scris vineri pe pagina personală de Facebook că în calitate de viitor parlamentar va sprijini fiecare comunitate locală în drumul său spre modernizare, așa cum a făcut și în ultimii 4 ani. Angajamentul asumat vizeză menținerea unui dialog susținut cu fiecare cetățean și cu fiecare comunitate locală care să contribuie la dezvoltarea județului.

“Candidez pentru onoranta funcție de senator al României, din partea Partidului Național Liberal.

Candidez cu gândul la fiecare comunitate locală pe care am sprijinit-o și cu speranța că pot continua să contribui la dezvoltarea județului.

Contez pe fiecare călărășean care își dorește același lucru ca și mine: călărășeni în Parlamentul României care să își exercite mandatul în deplină transparență și în dialog cu cei pe care îi reprezintă. “Vocea Ta în Senat”’ nu e doar un simplu slogan de campanie, ci e angajamentul pe care mi-l iau în fața dumneavoastră, de a fi mereu în contact cu fiecare călărășean, cu fiecare comunitate ce are nevoie de sprijin în Parlamentul României.” este mesajul transmis de Ciprian Pandea, cel care deschide lista PNL Călărași pentru Senatul României.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

pandeamacheta7nov

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.