PNL Călăraşi / Viorel Ivanciu, desemnat preşedinte interimar al organizaţiei municipale

ivanciu mun aNoul preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Călăraşi, Dan Drăgulin a anunţat vineri că primvicepreşedintele Viorel Ivanciu a fost desemnat preşedinte interimar al filialei municipale PNL Călăraşi. „În prima şedinţă, am stabilit secretarul general (n.r. viceprimarul Dragoş Coman) şi am nominalizat şi înlocuitorul meu la şefia organizaţiei muncipale PNL Călăraşi. Eu voi demisiona din funcţia de preşedinte iar organizaţia va fi condusă pentru cel mult un an de zile, interimar, de domnul Ivanciu” a spus Drăgulin.

Odată cu „promovarea” lui Viorel Ivanciu în funcţia de preşedinte interimar, funcţia sa de primvicepreşedinte devenită „vacantă” va fi ocupată de vicepreşedintele ales, Daniel Purcărea. Cealaltă poziţie de primvicepreşedinte revine Cameliei Croitoru. În noul Birou Politic Local va figura de acum şi Florian Enache care va deveni membru.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.