PNL / Drăgulin: Candidaţii vor fi stabiliţi în urma unor sondaje de opinie

dragulin judetPe 11 iunie vor avea loc alegeri locale parţiale în localităţile Lehliu Gară şi Unirea pentru ocuparea funcţiei de primar.

La Călăraşi, liberalii pretind că nu ştiu deocamdată pe cine vor trimite în luptă dar sunt hotărâţi să obţină rezultate bune. „La Lehliu Gară şi Unirea ne vom mobiliza (...) şi suntem hotărâţi să facem două echipe puternice şi să mergem să-i sprijinim pe cei doi candidaţi” a declarat vinerea trecută noul şef al PNL Călăraşi, Dan Drăgulin care a mai adăugat că cei doi candidaţi care vor avea usţinerea partidului vor fi stabiliţi în urma unor sondaje de opinie. „Pentru Lehliu Gară încă nu ne-am decis şi vom face un sondaj de opinie. Vrem să merge în alegeri cu cei care au şanse să câştige. În plus vom descoperi şi problemele cu care se confruntă cetăţenii”. În partid se vorbeşte deja de Laurenţiu Bănescu (Lehliu Gară) care se bucură de toată susţinerea lui Vasile Iliuţă şi Aurica Pîrlea (Unirea) care tot candidează din 2008 încoace fără succes.

Altfel, pentru Drăgulin, „parţialele” de la Lehliu şi Unirea reprezintă primul test major de la obţinerea mandatului de preşedinte al organizaţiei judeţene însă un eventual insucces n-ar fi chiar un capăt de ţară „Dacă pierdem, pierdem! Asta e! Sunt două fiefuri PSD, totuşi” a mai susţinut Drăgulin.