Olteniţa / Surpriza care nu mai e surpriză: Milescu la PNL!

Olteniţa / Surpriza care nu mai e surpriză: Milescu la PNL!

Senatorul Filipescu e în plină efervescenţă preelectorală, ocupându-şi timpul cu datul afară a incomozilor dar şi cu primenirea lotului de candidaţi cu care PNL vrea să joace în ligă, la localele din vară.

Ultima achiziţie care va fi prezentată joi (deci tot într-o zi de joi ca la Pandea!) şi la care lucrează de câteva luni bune, este fostul primar al Olteniţei din perioada 2004-2012, Costinel Milescu. Fost ţărănist, AP-ist, ALDE-ist! Floare rară! O surpriză care nu mai e...surpriză.

Carol sau Orfeliu aşa cum figurează el prin documentele fostei Securităţi, ce se regăsesc în arhiva CNSAS, doar ce-a declarat recent că va candida în vară, după o pauză impusă de ANI c-a semnat ce nu trebuie, sub sigla PNŢ MM. Un partid pe care nu-l vezi nică macar cu lupa pe harta politică românească. “Am rămas fidel dragostei dintâi. Candidez pe PNŢ MM. Este o aripă a PNŢ pentru că PNŢCD din nefericire e în siajul PSD-ului şi atunci oameni de suflet care au iubit PNŢ-ul şi au activat în permanenţă au făcut PNŢ Maniu Mihalache.” a spus Milescu, într-un interviu acordat radiotvoltenita.ro.

Omu’ minte cum respire. Una declară, alta face!

Carol, Orfeliu, păi cum mai rămâne, băi, nene, cu fidelitatea, cu dragostea pentru PNŢCD, partid “răpus” dacă-ţi aduci aminte prin 1999 chiar de PNL, partid în rândurile căruia speri să ajungi de joi seară, dus de toartă de Filipescu, în ciuda opoziţiei membrilor organizaţiei locale PNL Olteniţa? Nutreţ pentru fraieri, nu?

Soluţia “magică”, descoperită de Filipescu, la Olteniţa, după ce Ţone i-a dat cu flit la malu’ mării într-o seară de vară, are toate şansele să provoace joi seară, la Călăraşi, un scandal monstru. Bălăcăreală galbenă, de cea mai bună calitate! Îîntreaga organizaţia PNL Olteniţa în frunte cu preşedintele Dumitru Pană, desemnat chiar de preşedintele partidului, Dan Drăgulin, candidat pentru Primăria municipiului pe 22 ianuarie, într-un cadru legal, nici nu vrea s-audă de o asemenea “trădare”.

Sigur, lucrurile se vor tranşa joi, şi foarte probabil în favoarea senatorului, convins că prestaţia lui Milescu va fi strălucitoare, încununată cu succes. Dar ce vor face Pană&Co? Ce se va întâmpla cu ei? Să nu anticipăm...

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.