Iohannis vine miercuri la Călăraşi. Să-l ducă să vadă şi Piaţa Centrală…

Iohannis vine miercuri la Călăraşi. Să-l ducă să vadă şi Piaţa Centrală…

Plimbăreţul, Klaus Iohannis, în goana pentru obţinerea celui de-al doilea mandat, vine miercuri după-amiază, la Călăraşi, ne anunţă susţinătorii săi fideli de la PNL Călăraşi. Foarte bine! Să vină pentru că ar avea ce să vadă la Călăraşi, în oraşul administrat de gospodarii PNL din 2004 încoace. Începând cu intrarea în oraş de la Siderca!

Ar fi fost şi mai bine dacă în loc de Colegiul Naţional Barbu Ştirbei, alogenul s-ar fi întâlnit cu elevii de la Şcoala Carol I. Tot e aproape de Primărie, nu? Să vadă şi el, fost cadru didactic, şef de Inspectorat Şcolar, în ce hal arată o clădire de patrimoniu, aflat la doi paşi de biroul primarului. Iar anunţata întâlnire cu  susţinătorii săi (mă rog cu membrii de partid!) să fi avut loc la Piaţa Centrală (foto) din buricul oraşului, o adevărată “ctitorie” a administraţiei Drăgulin. Sunt absolut convins că Iohannis - preşedintele PORN, adică Iohannis - preşedintele Pentru O Românie Normală, ar fi plecat din scumpul nostru oraş, făcut ţăndări de “Febra Galbenă” cu ceva “învăţăminte” de la fostul său coleg de breaslă.

IOHANNISPORN

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.