D. Coman: Aş lăsa în urmă „ouăle de cuc”

Dragos Coman

 

Viceprimarul municipiului Călăraşi, Dragoş Coman care din acest an a devenit şi secretarul organizaţiei municipale PNL Călăraşi a acceptat dialogul cu cititorii www.arenamedia.ro prezentându-şi gândurile şi aspiraţiile pentru anul 2018 care bate la uşă. “În 2018, aş vrea să văd strada Griviţa modernizată. Dar cea mai mare realizare a anului viitor ar fi atragerea celor 24 de milioane de euro, bani europeni” spune Dragoş Coman care a continuat “Pe lângă importanța materială ar fi și o încununare profesională a frumoasei echipe a DPDL-ului conduse de Luminița Trifu și Daniela Gradea. Vă spun, acolo este o muncă colosală și o experiență strânsă in mulți ani. Aici primarul Dan Dragulin chiar merită lăudat ca în 2012, din câte văd eu astăzi, știa să aducă lângă el oameni de calitate. Doar neșansa poate împiedica această reușită!”.

 

În plan politic, Dragoş Coman spune că pentru sine nu-şi mai doreşte nimic. „În schimb imi doresc o politică sănătoasă, o presă respectabilă și o societate curajoasă!” a mai adăugat Coman.

Întrebat ce ar lăsa în urmă, acum în prag de final de an, Dragoş Coman a spus „Aş vrea să rămână ouăle de cuc, cum spunea bunicul meu, în alți termeni, fățărnicia. Oamenii s-au săturat de farsori și asta se va vedea!”

 

 

„Le doresc tuturor călărăşenilor să aibă parte de liniște, iubire, încredere și curaj!”

Dragoş Coman, viceprimar municipiul Călăraşi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.