Alexandru Vasile este noul preşedinte al TNL Călăraşi

alex vasile prezidiuÎncepând de duminică, Tineretul Naţional Liberal, filiala judeţeană Călăraşi are un nou preşedinte. Alexandru Vasile care n-a avut contracandidaţi, a preluat ştafeta de la Florin Drăgan, devenind pentru următorii 4 ani liderul tinerilor liberali călărăşeni.

Administrator al unei societăţi comerciale, Alexandru Vasile, de profesie inginer silvic, are 27 de ani şi este căsătorit. Activează în cadrul TNL Călăraşi din 2011. Mulţi dintre voi mă cunoaşteţi, mulţi nu mă cunosc. Numele meu este Vasile Alexandru Lucian, am 27 de ani, sunt căsătorit, sunt de profesie inginer silvic. Lucrez în cadrul firmei Cozlo Zinca pe care o administrez, firmă care este pe primul loc în domeniul exploatărilor forestiere. Sunt de sorginte PNL-ist, tatăl meu este Aurel Vasile, primar la al 2-lea mandat în localitatea Jegălia. Activez în organizaţia TNL Jegălia de 6 ani, timp în care am dus nenumărate bătălii din 2011 şi până în prezent.” a fost prezentarea făcută, în faţa celor peste 350 de delegaţi prezenţi la lucrările Comitetului de Coordonare Judeţean TNL Călăraşi, de Alexandru Vasile care a continuat “Mesajul meu către voi este următorul: Indiferent de adversarii politici pe care o să-i întâlnim de-a lungul timpului important este să fim mai mult decât o echipă puternică! Noi trebuie să devenim o familie, cea a TNL-ului. Doar atunci ne vom putea lupta cu alte organizaţii, de alte culori şi orientare politică. În numele noii echipe care astăzi aşteaptă girul vostru, aştept de la voi să ne fiţi alături şi să ne sprijiniţi în toate demersurile pentru consolidarea organizaţiei PNL. Aşa cum ştiu că o să ne putem baza şi pe sprijinul seniorilor cărora le mulţumesc anticipat. Suntem tineri, frumoşi, ambiţioşi şi determinaţi să producem schimbări în bine la nivel judeţean cât şi la nivel naţional. Îmi doresc să am parte de o deschidere din partea voastră cum de altfel şi eu în calitate de preşedinte alături de noul birou vă voi sta la dispoziţie în orice activităţi pe care le veţi întreprinde. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulţumesc!”.

alex dragulin orban iliutaInvitat de marcă şi prezent la lucrările CCJ a fost preşedintele partidului, Ludovic Orban. Pe scena Centrului Cultural Barbu Ştirbei au mai fost prezenţi preşedintele PNL Călăraşi, Dan Drăgulin, parlamentarii, Răducu Filipescu şi Cătălin Predoiu, preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă, vicepreşedinte al partidului, fostul lider al organizaţiei TNL Călăraşi, Alin Drăgulin dar şi nou preşedinte al organizaţiei municipale TNL Călăraşi, Adrian Stoica.

În urma alegerilor de duminică, noul preşedinte executiv a devenit Ştefan Stan. Cei doi primvicepreşedinţi sunt Andrei Romilă, consilier local municipal şi Ioan Cristian Marin, consilier judeţean.

 alex iulta dragulin pe scaune

Componenţa Biroului Politic Judeţean al TNL Călăraşi

 

Preşedinte: Alexandru Vasile

Preşedinte executiv: Ştefan Stan

Primvicepreşedinţi: Andrei Romilă şi Cristian Ioan Marin

Vicepreşedinţi: Mihăiţă Dumitrache, Ştefan Negoiţă, Adrian Ionuţ Tunsu, Nicolae Marinescu, Valentin Mailat, Narcis Cotea, Adrian Claudiu Stoica şi Dragoş Dumitru

Membri: Marius Drăgan, Sandra Roşca, Mihai Toneanu, Alexandru Ilie, Mihai Radu Pahomeanu, Eduard Niţu, Răzvan Vrabie, Valentin Enache, Marius Pandele, Georgian Dumitru, Stelică Şerban, Geanina Loloţ, Ştefan Chiran, Cătălin Dumitrescu, Adrian Măciucă, Alexandru Stoian, Alexandru Tatu, Alexandru Ermin Radu, Valentin Simion, Andrei Găbuz.

Aflat pe lista de Membru, Ionuţ Udescu a declarat că nu va mai candida acuzând nişte jocuri murdare făcute în partid în legătură cu stabilirea candidaturilor pentru funcţiile de conducere.

 dragulin orbanfelipe tnlflorin draganiliuta barbu si alinpredoiu dragulin si felipesala tnl alex

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.