Nu de fiecare dată tăcerea-i de aur!

Deculescu si DragulinStrada Varianta Nord va rămâne, deocamdată, tot în administrarea Consiliului Local municipal Călăraşi. Hotărârea privind solicitarea de transmitere a unui sector de drum naţional, aflat în domeniul public al statului din administrarea Consiliului Local al municpiului Călăraşi, în administrarea Consiliului Judeţean, supusă joia trecută în atenţia aleşilor judeţeni „a picat”, neîntrunind numărul minim de voturi necesare. S-au opus, total aiurea, consilierii judeţeni PSD care au susţinut, fără argumente logice, că investiţiile privind reabilitarea şi modernizarea celor 4 km pot fi „suportate” de Primărie. Cu ce fonduri? Pesediştii nu s-au obosit să explice, preferând mai degrabă să-l ia pe „Nu” în braţe, în detrimentul cetăţeanului! De parcă pentru călărăşean, contează că obiectivul respectiv e realizat de Consiliul Judeţean sau Primărie! Fondurile sunt oricum de natură guvernamentală!

Dar dincolo de „contra” pusă nejustificat de „Opoziţie”, m-a pus pe gânduri lipsa totală de reacţie a consilierului PNL, Valentin Deculescu. Domnia sa nu e un „fitecine”. De o bună perioadă de timp, datorită calităţilor sale deosebite în ştiinţa managementului, domnul Deculescu ocupă funcţia de administrator public în cadrul Primăriei Călăraşi. Mai mult, este, poate, colaboratorul cel mai apropiat al primarului Dan Drăgulin care-l apreciază atât de mult încât, nu cu mult timp în urmă, a avut chiar o idee genială. Şi anume aceea de a-i conferi domnului Deculescu „funcţia” de şef al viceprimarilor!

Ei bine, joi, în plen, domnul Deculescu, în dreptul Hotărârii mai sus –menţionate, a tăcut mâlc. N-a scos nici măcar un cuvânt deşi, în mod normal, de la „înălţimea” funcţiei pe care o deţine în boardul Primăriei, ar fi fost, după părerea mea, cel mai îndreptăţit să susţină cu argumente economice oportunitatea iniţierii acestei Hotărârii de către conducerea CJ Călăraşi. E greu de crezut că pe o chestiune atât de sensibil, para – discutată în primărie, domnul Deculescu n-a reuşit să demonteze slabele „justificări” ale colegilor săi de la PSD şi într-un final să ne facă să ne schimbăm părerea despre potenţialul său profesional.

Din păcate, n-a avut vorbele la el! Şi nu de fiecare dată, tăcerea e şi de aur. Domnul Deculescu a preferat să se facă şi mai mic în bancă, ratând o bună ocazie de a ne demonstra tuturor că prezenţa sa în primărie, de cele mai multe ori de-a dreapta porimarului Drăgulin, e benefică în folosul comunităţii.

Cu astfel de „specialişti”, PNL, are la Călăraşi, viitorul asigurat!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.