Opoziţia va depune moţiunea de cenzură săptămâna viitoare. L. State: Ce îşi doresc preşedintele şi opoziţia este ceva nemaivăzut în Uniunea Europeană!

Opoziţia va depune moţiunea de cenzură săptămâna viitoare. L. State: Ce îşi doresc preşedintele şi opoziţia este ceva nemaivăzut în Uniunea Europeană!

După tentativa de a-l schimba pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor, Opoziţia se simte pregătită de pasul următor. Săptămâna viitoare va fi depusă moţiunea de cenzură contra Guvernului Dăncilă. Liderul USR, Dan Barna, admite că a discutat „contextul politic” şi cu preşedintele Klaus Iohannis.

Declaratia liderului USR confirmă aşadar faptul că preşedintele Klaus Iohannis se implică în depunerea moţiunii de cenzură pe care o pregăteşte Opoziţia pentru dărâmarea guvernului Dăncilă. “Ne aflăm în faţa unei ofensive a sistemului de forţă condus de Klaus Iohannis, prin cele două partide vârf de lance, PNL şi USR.” susţine şi preşedintele interimar al ALDE Călăraşi, consilierul judeţean, Laurenţiu State (foto mijloc) care a mai adăugat “Preşedintele face parte dintr-un plan de creare a unei imagini de criză politică, generată de guvernarea actuală. Ce constatăm este că preşedintele Iohannis a plecat de la nişte premise absolut raţionale şi normale la începutul mandatului şi a ajuns acum la un grad de militantism în care se implică direct în puciuri parlamentare, în dărâmarea Guvernului şi leaderschip-ului principalului partid de guvernământ. Adică preşedintele ţării vrea să dea jos un guvern legitim ales, un preşedinte al unui partid, nici măcar şeful unei instituţii. Ce îşi doresc preşedintele şi opoziţia este ceva nemaivăzut în Uniunea Europeană. Să vrei să dai jos Guvernul cu doar o lună înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului UE este un gest de iresponsabilitate. Atât preşedintele, cât şi partidele de opoziţie arată că nu le pasă de interesele României, ci doar de câştigul personal. Miniştrii cabinetului Dăncilă au fost la Bruxelles şi au preluat dosarele pentru preşedinţia Consiliului UE. A schimba Guvernul acum ar însemna să ne facem de râs!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.