G. Vlase: Am ales ALDE pentru că de mulți ani activez în mediul privat și mă consider un om de dreapta

G. Vlase: Am ales ALDE pentru că de mulți ani activez în mediul privat și mă consider un om de dreapta

De puţină vreme organizaţia municipală ALDE Călăraşi este condusă, interimar, de George Vlase. Într-o conferinţă de presă desfăşurată recent, Vlase (foto centru) a explicat motivul care au stat la baza prezenţei sale în tabăra liberalilor şi democraţilor. “Am ales ALDE pentru că de mulți ani activez în mediul privat și mă consider un om de dreapta.” a spus Vlase care a trecut succint în revistă şi obiectivele sale politice pentru perioada următoare. “Mă voi strădui să duc la îndeplinire obiectivele asumate la preluarea funcției de președinte. La nivel de municipiu, avem în prezent, 120-130 de membri cu adeziune, și sper ca la următoarea conferință de presă să pot să vă anunț că numărul acestora a crescut la 300. Cel mai important obiectiv este acela de a face ca și ALDE Călărași să devină o organizație activă care să atragă membri, care să organizeze activități specifice partidelor politice. Oricine dorește să vină alături de noi este binevenit dar asta nu înseamnă că nu vor trece printr-un filtru" a continuat George Vlase.

Întrebat despre modul în care este administrat municipiul de către Executivul liberal, Vlase a spus “Nu vreau să fac de pe acum o analiză a realizărilor sau nerealizărilor actualei administrații a municipiului dar este un lucru cert că e loc de mult mai mult și cu voință și implicare se pot face lucruri bune de acum încolo.....Până acum se vede ce s-a făcut....Dacă ar fi să dau o notă actualei administrații locale, nu pot să-i dau decât o notă de trecere.” a conchis Vlase.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.