ALDE Călăraşi are un nou preşedinte interimar!

ALDE Călăraşi are un nou preşedinte interimar!

Filiala judeţeană ALDE Călăraşi are un nou preşedinte interimar. Potrivit Deciziei nr 23 / 27 aprilie 2017 a Biroului Politic Executiv, „Laurenţiu State este numit în funcţia de preşedinte interimar al filialei ALDE Călăraşi”. Consilier judeţean, State o înlocuieşte pe Daniela Creţu care a condus tot interimar filiala judeţeană.

Laurenţiu State a candidat în 2016 şi pentru fotoliul de primar al comunei Luica, clasându-se pe 2 după actualul primar Ion Dobrin. La parlamentare, State s-a aflat pe poziţia secundă la Camera Deputaţilor.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.