Fost lider UNPR, numit şef interimar peste ALDE Călăraşi

Fost lider UNPR, numit şef interimar peste ALDE Călăraşi

Organizaţia municipală ALDE Călăraşi riscă să devină o anexă a Partidului Naţional Liberal Călăraşi, după ce George Vlase a fost instalat, interimar, în funcţia de lider al filialei locale. “Organizaţia municipală A.L.D.E.  Călărași  are un nou şef interimar. George Vlase este propunerea președintelui organizației județene A.L.D.E. Călărași – Laurențiu State, pentru ocuparea funcției de președinte al organizației municipale A.L.D.E Călărași. George Vlase a primit și  misiunea de a forma un grup de lucru , cu ajutorul căruia  să revigoreze activitatea partidului în municipiu și să organizeze noi alegeri pentru structurile de conducere.” susţine www.realitateadincalarasi.ro.

Fost membru PSD şi UNPR, ba chiar a deţinut şi funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene, George Vlase este perceput ca un apropiat al primarului Dan Drăgulin, preşedintele filialei judeţene PNL Călăraşi încă din vremea în care cei doi se aflau în partidul prezidat de Gabriel Oprea. Ar putea fi catalogat lejer ca un “reportofon” al liberalilor într-un partid care se află într-o alianţă de guvernare cu PSD. Acum rămâne de văzut în ce măsură George Vlase poate fi considerat un partener local de încredere pentru Ciprian Pandea&Co, având în vedere trecutul său discutabil.

Altfel, ALDE Călăraşi şi la nivel judeţean pare un partener care nu inspiră încredere pentru social - democraţi. Liderul interimar, Laurenţiu State, cel care în 2012 era susţinut pentru Primăria Crivăţ de defunctul PDL, a intrat de mult în conflict cu primarul Olteniţei, Petre Ţone, vicepreşedinte judeţean al PSD Călăraşi, “colportând” o serie de fake – news-uri la adresa sa. Preocupat mai degrabă să deţină funcţia de subprefect al judeţului deşi ar fi trebuit să ştie că pentru a ocupa o asemenea “poziţie”, calitatea de funcţionar public era absolut necesară, Laurenţiu State are în partid o putere mai mult simbolică. Organizaţia de la Olteniţa, cea mai puternică din judeţ după rezultatele de la localele din urmă cu 2 ani, n-a controlat-o niciodată, aceasta fiind, toată lumea ştie, o simplă “jucărie” aflată în mâinile fostului primar Costinel Milescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.