PRO România / Ad. Dobre: Firmele din Călărași au nevoie de Sprijin Economic de Criză ca să-și continue activitatea și să-și păstreze angajații

PRO România / Ad. Dobre: Firmele din Călărași au nevoie de Sprijin Economic de Criză ca să-și continue activitatea și să-și păstreze angajații

Candidatul PRO România Călărași pentru Camera Deputaților, Adrian Marius Dobre susține că partidul pe care-l reprezintă firmelor aflate în dificultate din cauza crizei sanitare care a generat o criză economică Sprijinul Economic de Criză pentru IMM-uri, de fapt un “ajutor care se acordă pentru toți cei care păstrează pe toată durata anului 2021 același număr de angajați ca la finalul anului 2020.”

adriandobresprijineconomic

“Firmele din Călărași au nevoie de Sprijin Economic de Criză ca să-și continue activitatea și să-și păstreze angajații. Altfel, jumătate dintre ele vor ajunge în faliment, iar celelalte vor fi cumpărate de străini. Noi nu abandonăm oamenii și firmele! PRO România propune Sprijinul Economic de Criză pentru IMM-uri, un ajutor care se acordă pentru toți cei care păstrează pe toată durata anului 2021 același număr de angajați ca la finalul anului 2020. Concret, măsurile propuse sunt:

Reduceri de TVA;

Anularea unor obligații fiscal;

Ajutor pentru chirii;

Prorogarea ratelor bancare; Redeschiderea afacerilor;

Acordarea de grantor;

Eficientizarea IMM Invest.

PROmisiunea ieșirii din criză începe pe 6 decembrie, cu PRO România și Victor Ponta - Prim Ministru! Alege PRO România!” se arată într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

adriandobrevenitulminimdecriza

În altă ordine de idei, Dobre a explicat și în ce constă ajutorul oferit românilor prin intermediul Venitului Minim de Criză, un proiect inițiat de Victor Ponta și PRO România “Sunt călărășeni care au rămas fără locuri de muncă din cauza pandemiei. Am întâlnit în săptămânile astea români care s-au întors din diaspora și nu și-au găsit joburi aici. Am cunoscut cazuri disperate ale unor oameni cărora nu le ajung banii pentru traiul de zi cu zi. Nu putem să-i abandonăm pe acești români, trebuie să venim cu soluții pentru ei.

PRO România propune Venitul Minim de Criză, un ajutor care se calculează ca diferență dintre veniturile realizate și nivelul garantat, astfel:

2000 lei/lună pentru persoanele singure

1500 lei/lună pentru fiecare membru al familiei

4500 lei/lună pentru familiile cu mai mult de 3 membri” a mai scris, pe Facebook, Adrian Marius Dobre, candidatul susținut de PRO România Călărași pentru Camera Deputaților.

Comandat de PRO România Filiala Călărași

- Executat de TOTAL MEDIA SRL,  – portal: www.arenamedia.ro

- CMF mandatar financiar coordonator: 11200008

machetaPRO1