În continuare în campanie dar se ţin de plângeri!

În continuare în campanie dar se ţin de plângeri!

Cel mai probabil din disperare, liberalii şi useriştii încă se mai cred în campanie electorală promovând mesaje care încalcă legislaţia în vigoare.

Cu toate acestea nu ezită să arate cu degetul în direcţia celui mai puternic contracandidat, Vasile Iliuţă. Bunăoară, lidera USR, Amelia Giurcan candidată a Alianţei PNL&USR ar fi depus azi o plângere la IPJ pe numele lui Vasile Iliuţă pe care-l „acuză” că încă mai distribuie mesaje specifice campaniei electorale. Nimic mai fals. Pe pagina de Facebook a lui Iliuţă figurează într-adevăr o „cartolină” care conţine un îndemn legat de prezenţa la vot.

Amelia Giurcan, în schimb, nu observă nici acum că pagina de Facebook a liberalului Valentin Barbu „debutează” cu un „filmuleţ” în care ni se spune şi acum să-l votăm pe 27 septembrie pe...Barbu Valentin! Pe faţă, fără jenă!

Sigur, Amelia Giurcan poate să vadă ce-i convine şi să depună plângeri pe numele cui doreşte dar nu-mi explic de ce nu s-au autosesizat până acum reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscripţie. Sau şi „BEC –ul” în integralitatea lui este „penelizat”?

VB1

VB2

VB3

VB4