PMP / S. Vlădica: Îi aștept pe cei de la USR să mă voteze

PMP / S. Vlădica: Îi aștept pe cei de la USR să mă voteze

Candidata PMP la funcția de Președinte al Consiliului Județean Călărași, Simona Maria Vlădica,  se adresează membrilor şi simpatizanţilor USR, invitându-i ca pe 27 septembrie să opteze pentru “propunerile” Partidului Mişcarea Populară pentru Primăria Călăraşi, respective Consiliul Judeţean.

“Fugarul de responsabilitate Marius Dulce de la PSD și incompetentul Dan Drăgulin de la PNL sunt doi dintre ”marii bărbați” ai  politicii călărașene care vor sa fie primari la Călărași. Ei reprezinta cele doua mari partide din acest județ.

“Păpușica” lui Filipescu, adică Valentin Barbu (PNL) și ”călătorul oportunist” Vasile Iliuță (fost PNL, acum PSD), sunt alte două ”nume sonore” ale unor ”mari bărbați” ai politicii călărașene care candidează la șefia Consiliului Județean din Călărași.

Acestea sunt ofertele electorale ”de seamă” ale celor mai mari partide din acest județ, PSD si PNL. Alți oameni nu au aceste două partide corupte până în măduva oaselor, populate de trădători care trec de la un partid la altul după cum bate vântul și interesul financiar personal. Așa că, cu aceștia se prezintă în fața dvs. la aceste alegeri cele două partide. Din cauza unor politicieni ca cei numiți mai sus, cetățenii nu mai au încredere în politicieni în general, în proiectele oamenilor de bună credință care doresc să scape administrațiile locale și județene de acești incapabili. PMP dorește să vină și să facă treabă în acest județ, însă mai întâi trebuie sa scăpăm de acești incompetenți!  Din cauza acestor oameni precum cei numiti mai sus, cetatenii sunt scârbiti de politică.

Știați că și în cartierele Călărașiului locuiesc oameni, domnule Dan Drăgulin (PNL)! Ce ați făcut dvs. pentru ca  acești oameni, acești copilași nevinovați care locuiesc in cartierul ”2 Moldoveni” ca să nu mai fie mușcați de gândaci în fiecare noapte? Acum veniți și ne spuneți câte veți face de acum înainte? Păi de ce nu ați făcut până acum, în cei 8 ani la Primărie?? Nu vă este frică de Dumnezeu și rușine de oameni să mai apăreți, din nou, în fața alegătorilor acum?

Fuga de responsabilitate! Așa putem caracteriza acțiunile lui Marius Dulce (PSD) care aspiră să zacă 4 ani la Primăria Călărași de unde să-și mai ia câte un concediu medical când călărășenii dau de greu. Am impresia că acest domn Dulce are alergie la muncă! Călărașiul are probleme ce trebuie rezolvate urgent prin muncă, domnule Dulce (PSD)! Am spus prin muncă nu prin fuga de muncă și de responsabilitate, nu prin concedii medicale! Știu că dvs. domnule Dulce (PSD) sunteți obișnuit să vă luați concediu medical când lumea are mai mare nevoie de dvs., însă nu mai merge așa! Vă vom taxa în ziua votului pentru că sunteți un laș și un fugar! De ce v-ați luat concediu medical 5 luni de zile când erați Președinte la Casa Județeană de Sănătate Călărași pe vreme de pandemie? De ce ați fugit și ați refuzat să stați pe baricade și să ajutați oamenii? Acum vreți să ne prostiți în față și să ne explicați că dacă ieșiți primar veți veni la serviciu? Cine vă mai crede?

Incompetența! Acesta este cuvântul care caracterizează cel mai bine administrația Dan Drăgulin (PNL) - Primăria Călărași.

Incompetența! Așa poate fi descrisă  administrația Vasile Iliuță (fost PNL acum PSD) + Valentin Barbu (PNL) care au condus ÎMPREUNĂ Consiliul Județean Călărași în ultimii 4 ani.

PMP vine însă cu o ofertă serioasă pentru conducerea Primăriei Călărași, domnul Liviu Coman, nou-intrat în politică, revoltat de cum arată orașul Călărași. Domnul Liviu Coman are profilul candidatului perfect și pentru electoratul USR. Nu cred ca USR va vota un Primar ca Drăgulin, deoarece acesta nu ii poate reprezenta in mod cert! El este mult prea vechi în pollitică pentru a putea fi numit ”nou”, este plin de ”bube” și de dosare penale știute sau neștiute, așa că pur și simplu nu poate satisface rigorile USR, oricâtă ”alianță” s-ar face intre liderii acestor doua partide (PNL si USR).

PMP vine, așadar, cu o ofertă electorală serioasă și pentru conducerea Consiliului Județean. Eu, Simona-Maria Vlădica sunt cea mai potrivită alegere pentru a scoate acest județ din impasul în care se află. Eu am profilul candidatului USR pentru Consiliul Județean. Eu merit să fiu votată de electoratul USR.  Sunt convinsa ca USR vor vota Simona-Maria Vlădica la Președinția Consiliului Județean Călărași deoarece eu respect rigorile impuse de electoratul și susținătorii USR, nu candidatul de la PNL. Eu sunt noua in politica, nu candidatul Barbu (PNL) care a condus deja acest județ chiar și în ultimii 4 ani. Eu am un CV care satisface exigențele celor de la USR și nu am avut funcții publice până în prezent. Așa că îi aștept pe cei de la USR să mă voteze.

Să ne mobilizam și să ieșim la vot pentru a-i trimite acasă pe acești lași și incompetenți din politica călărășeană. Să-i trimitem acasă pe acești politicieni care și-au dovedit deja incompetența, lasitatea, lipsa de responsabilitate și respect față de alegatori.

Să ieșim la vot și să dăm o șansă județului Călărași prin candidații PMP la aceste alegeri locale.

De ce vrem să scăpăm de cei propuși de cele două mari partide (PNL si PSD)  pentru conducerea administrațiilor locale și județene? E simplu. Acești oameni: conducatorul turmei pe numele lui Răducu Filipescu (PNL), Dan Dragulin (PNL), Marius Dulce (PSD), Valentin Barbu (PNL), Vasile Iliuță (PSD) trăiesc în altă emisferă, în altă dimensiune. Ei nu sunt interesați câtuși de puțin de  realitatea vieții zilnice a locuitorilor pe care ar fi trebuit să-i slujească. Ei asistă  indiferenți la chinul pe care îl trăiesc copilașii mușcați noapte de noapte de gândaci in propriul lor pat. Asistă și nu le pasă!!!

Așa că o să le spun eu astăzi, din nou, poate până la urmă pricep că și în cartierele Călărașiului locuiesc oameni, domnilor de la PSD si PNL! Ce ați făcut dvs. pentru ca acești oameni, acești copilași nevinovați care locuiesc in cartierul ”2 Moldoveni” să nu mai fie mușcați de gândaci în fiecare noapte? Acum veniți și ne spuneți câte veți face de acum înainte? Păi de ce nu ați făcut până acum, în anii in care ați condus instituții publice, Primaria, ori Consiliul Judetean?!?! Nu vă este frică de Dumnezeu și rușine de oameni să mai apăreți, din nou, în fața alegătorilor acum? Lași și fugari, indolenți și rău-voitori. Asta sunteți ”domnilor” de la PNL si PSD.

Votați Liviu Coman, noul Primar al Municipiului Călărași!

Votați Simona-Maria Vlădica, noul Președinte al Consiliului Județean Călărași!

Votați mărul!

Votați echipa PMP!”

Comandat: Partidul Mişcarea Populară – Filiala judeţeană Călăraşi

Executat: SC Total Media SRL

CUI: 21200020