Falimentul sau funia din casa spânzuratului!

Falimentul sau funia din casa spânzuratului!

Proiectul de hotărâre privind aprobarea intrării în faliment / dizolvării și lichidării Asociației Handbal Club Dunărea Călărași 2014, primul de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de plen, desfăşurată miercurea trecută, a scos-o la rampă pe Angelica Petcu. A doua divă din USR Călăraşi a propus încă din cadrul şedinţei pe comisii alocarea din bugetul Judeţului a sumei de 3,25 milioane lei (cică jumătate din bugetul pus de CJ, în 2020, la dispoziţia asociaţiei de fotbal Dunărea Călăraşi) pentru susţinerea activităţii sportive a AHC Dunărea în acest an. O idioţenie având în vedere că echipa a fost exclusă încă de la începutul anului din campionatul Ligii Naţionale, lucrul pe care-l ştia prea bine şi iniţiatoarea amendamentului din Referatul de aprobare. Altădată balonul ăsta de oxigen era binevenit doar că acum din echipă n-au mai rămas decât datoriile estimate la peste 37 de miliarde de lei vechi.

Dar să nu vă imaginaţi că s-a produs vreo schimbare de „putere” în USR Călăraşi. În veci, n-ar fi lăsat-o Amelia Giurcan pe madame Petcu să-i ia faţă cu un astfel de subiect care i-ar fi putut aduce alte puncte electorale după care tot tânjeşte de la intrarea în posesie a mandatului de ales judeţean, dar ce era să facă primadona USR-ului dacă se vorbea de faliment, adică de funie în casa spânzuratului. Doamna Giurcan tocmai ce-a scăpat de griji după ce Tribunalul Călăraşi a decis în februarie anul acesta dispunerea intrării în faliment a firmei Gama Invest, societate în care figurează ca asociată alături de soţul ei, Gigi Giurcan. Ce-ar fi fost la gura ei dacă n-ar fi avut pe cap năpasta asta!?

Cel mai probabil, madame Giurcan ne-ar fi ţinut pe un ton inchizitorial un curs de management financiar dar şi sportiv pe care nu l-am fi uitat prea curând. Dar când te cam simţi cu musca pe căciulă, stai cuminte în bancă şi înghiţi în sec!

Avurăm, într-adevăr, parte de spectacol miercurea trecută mai ales că şi don Vălică a fost în formă dar nu şi de circ. Din fericire, nimeni nu şi-a rupt cămaşa de pe el de grija faţă de banului public. Dar să fim optimişti, că doar nu s-o vorbi într-una de faliment, dizolvare sau lichidare!