Primăria Ştefan Vodă | Căminul cultural va fi modernizat cu fonduri guvernamentale

Primăria Ştefan Vodă | Căminul cultural va fi modernizat cu fonduri guvernamentale

Comuna Ştefan Vodă va beneficia de un sediu modernizat al Căminului cultural. Convocaţi joi, 23 septembrie în şedinţă ordinară de plen consilierii locali ai comunei Ştefan Vodă au aprobat în unanimitate Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico – economice pentru investiţia „Reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea Aşezământului Cultural din Comuna Ştefan Vodă”.

Valoarea totală a investiţiei ce va fi realizată cu fonduri guvernamentale de către Compania Naţională de Investiţii este de 6.924.943,47 lei (inclusiv TVA). Valoarea finanţată prin subprogram CNI este de 6.680.679,83 lei (inclusiv TVA) iar valoarea suportată din bugetul local este de 244.263,64 lei (inclusiv TVA).

Suprafaţa construită total este de 801,45 mp, din care pentru corp Cămin, 470,81 mp, respectiv corp Atelier, 330,64 mp. Suprafaţa desfăşurată total este de 900,89 mp.

Cheltuielile pentru racordurile la utilităţi (energie electrică, apă, canal, gaz, etc) vor fi finanţate integral de la bugetul local. După realizarea obiectivului, Consiliul Local are obligaţia să menţină destinaţia acestuia şi să-l întreţină pe o perioadă de minim 15 ani.

Tot în cadrul aceleiaşi şedinţe ordinare a fost aprobat şi Proiectul de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii CNI SA a amplasamentului situat în localitatea Ştefan Vodă, strada Viorelelor, nr. 67 şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii „Reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea Aşezământului Cultural din Comuna Ştefan Vodă, judeţul Călăraşi”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.