CJ Călăraşi | Stimulente financiare pentru medicii navetişti din SJU Călăraşi

CJ Călăraşi | Stimulente financiare pentru medicii navetişti din SJU Călăraşi

Consilierii judeţeni au adoptat joi în plenul şedinţei ordinare Hotărârea privind aprobarea Regulamentului de acordare a sumelor reprezentând stimulente financiare lunare pentru personalul medical şi de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi "Dr. Pompei Samarian", iniţiată de preşedintele Vasile Iliuţă la propunerea managerului SJU Călăraşi, Cristian Bogdan Mihai.

Stimulentele financiare lunare vor fi acordate pentru atragerea şi menţinerea personalului medical şi de specialitate prin decizia managerului pe baza criteriilor stabilite de Comitetul Director, cu avizul consultativ al Consiliului de Administraţie şi cel al reprezentanţilor sindicatelor.

Stimulentele vor fi acordate medicilor care fac naveta din alte localităţi, minim 40 km, şi care nu beneficiază de locuinţă de serviciu iar principalul scop al acordării este de atragere de medici în specializările deficitare. Stimulentul acordat va avea o valoare brută de 2300 lei / medic.

În prezent, Spitalul Judeţean are deficit de medici în specialităţile neurologie, pediatrie, cardiologie, anestezie şi terapie intensivă, medicină de urgenţă, ginecologie, nefrologie, radiologie şi imagistică medical iar un număr de 25 de medici angajaţi cu contracte individuale de muncă fac naveta zilnic pentru asigurarea continuităţii activităţii medicale. Lunar, suma totală se ridică la circa 60 de mii de lei şi va fi suportată din subvenţia de la CJ Călăraşi, aferentă secţiunii de funcţionare, în funcţie de bugetul aprobat. Sumele necesare vor fi stabilite lunar de către medicii şefi de secţie sau şefii ierarhici superiori în baza documentelor justificative şi vor fi stabilite proporţional cu timpul lucrat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.