Călărași | Natalitatea, în creștere

Călărași | Natalitatea, în creștere

Luna martie 2022, comparativ cu luna precedentă, a fost caracterizată de creşterea numărului născuţilor-vii, al deceselor generale, al căsătoriilor, al deceselor sub 1 an şi menţinerea la acelaşi nivel al numărului divorţurilor, informează Direcția Generală de Statistică Călărași.

În luna martie 2022 s-au născut 197 copii, cu 35 mai mulţi comparativ cu luna precedentă.

Numărul persoanelor care au decedat în luna martie 2022 a fost de 491, cu 3 decese mai multe faţă de luna anterioară.

Ca urmare a faptului că numărul născuţilor-vii a fost mai mic decât cel al deceselor, s-a înregistrat un spor natural negativ de -294 persoane în luna martie 2022. În luna martie 2022 s-au înregistrat 3 decese sub 1 an.

Comparativ cu luna martie 2021, în luna martie 2022 a crescut cu 23 numărul născuţilor-vii.

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, a crescut numărul deceselor generale cu 45. Numărul deceselor sub 1 an a scăzut cu 3 faţǎ de aceeaşi perioadǎ a anului precedent.

Nupţialitate şi divorţialitate

În luna martie 2022, la oficiile de stare civilă s-au înregistrat 70 căsătorii, mai multe cu 23 comparativ cu luna precedentă şi 25 divorţuri, menţinându-se la acelaşi nivel faţă de luna februarie 2022.

Sursa www.calarasi.insse.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.