Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

MEMET LUCICA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul ”CONSTRUIRE SALON EVENIMENTE, DOTĂRI ȘI AMENAJĂRI AFERENTE (ÎMPREJMUIRE, BRANȘAMENTE, ACCESE, ALEI, TROTUARE, PARCĂRI)”, propus a fi amplasat în municipiul Călărași, tarla 72, parcela 10, lot 2, N.C. 33608, județul Călărași.

Informațiile privind proiectul propus / memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului – Agenția pentru Protecția Mediului Călărași cu sediul în Șoseaua Chiciului, nr. 2, județul Călărași, 910005 și la domiciliul cu MEMET LUCICA cu domiciliul în municipiul Călărași, strada Plevna, nr. 3, județul Călărași, în zilele de luni – vineri, între orele 10.00 – 14.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.