Consultaţii oftalmologice gratuite la domiciliu pentru cetăţenii localităţii Independeţa

 Consultaţii oftalmologice gratuite la domiciliu pentru cetăţenii localităţii Independeţa

Astăzi, între orele 10.00 şi 16.00, locuitorii localităţii Independenţa au posibilitatea de a beneficia gratuit de consultaţii oftalmologice chiar la domiciliu. În plus, orice persoană interesată poate achiziţiona contracost şi ochelari de vedere. Campania este susţinută de Primăria Comunei Independenţa.

„VINERI 27.05.2022 începând cu orele 10:00 până la orele 16:00 în LOCALITATEA INDEPENDENȚA va fi prezentă o echipă de Ingineri optometristi care vor oferi consultatii oftalmologice gratuite la domiciliu, prin intermediul unui laborator mobil.

Punct fix în față la PRIMARIA din localitate între orele 10:00-11:30 dupa care vor continua pe străzile din localitate. Se pot achizitiona si ochelari de vedere, contra cost cine dorește!

Telefon pentru programări la domiciliu:0753614539 BOGDAN”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Independenţa.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.