Primăria Frăsinet a solicitat CJ Călărași transmiterea spre administrare a unor terenuri pentru înființarea de piste de biciclete

Primăria Frăsinet a solicitat CJ Călărași transmiterea spre administrare a unor terenuri pentru înființarea de piste de biciclete

Primăria comunei Frăsinet a solicitat, la jumătatea acestei luni, Consiliului Județean Călărași transmiterea unor terenuri, aflate în domeniul public al Județului Călărași și administrarea CJ Călărași, situate de o parte și de alta a drumului județean DJ 303, cu o lungime totală pe sens de 3,9 km și o lățime de 1 metri, în administrarea Consiliului Local Frăsinet pentru înființarea unor piste de biciclete, prin intermediul fondurilor europene.

Solicitarea a făcut obiectul unei Hotărâri a CJ Călărași care a fost supusă adoptării consilierilor județeni în cadrul ședinței ordinare din 25 mai. “Necesitatea adoptării unui proiect de hotărâre, având ca obiect transmiterea în administrare a terenurilor identificate mai sus, constă în faptul că, începând cu data prezentei a început deja depunerea cererilor de finanţare pentru acest gen de proiecte.”, se arată în Referatul de aprobare.

Terenurile sunt proprietatea publică a judeţului Călăraşi, fac parte din Drumul Judeţean 303 care este administrat de Consiliul Judeţean Călăraşi valoarea lor este estimată la 1.697.562 lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.