V. Iliuţă: Am găsit înţelegere la acest om care a identificat problemele municipiului Călăraşi

 V. Iliuţă: Am găsit înţelegere la acest om care a identificat problemele municipiului Călăraşi

În perioada de precampanie dar şi în aceste prime zile de campanie, preşedintele Vasile Iliuţă s-a întâlnit cu sute, poate chiar mii de călărăşeni, de la care a aflat necazurile cu care se confruntă în localităţile lor. Şi în municpiul reşedinţă de judeţ, aflat sub administraţie liberală de 8 ani, probleme semnalate au devenit acute, oamenii reclamând, printre altele, precaritatea infrastructurii stradale şi pietonale.

În precampanie, domnule preşedinte, cred că aţi vizitat poate jumătate din localităţile judeţului. Aţi dialogat cu sute, poate chiar mii de oameni. Cum a fost, ce v-au zis?

O mare încântare. Mă aflu sub cupola PSD, sunt membru al PSD şi candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi din partea acestei formaţiuni politice şi aş putea spune fără ezitare că a fost cea mai mare reuşită să văd atâţia oameni oameni care doreau să mă vadă, să stăm de vorbă şi să dăm încredere organizaţiilor că vor fi câştigătoare. Toţi oamenii ăştia vor face tot ce e posibil să câştige până şi ultimul vot, să câştige primăriile din localităţile lor, să formeze majorităţi în consiliile locale respective. Suntem competitorii care vrem să le oferim călărăşenilor respectful cuvenit, să le redăm încrederea, speranţa pentru un trai mai bun şi pentru o administraţie, exclusiv în beneficiul lor. Dacă aş face un bilanţ, 4 mandate de primar, unul de parlamentar şi unul de preşedinte de CJ, vă asigur că prioritatea mea au fost şi sunt cetăţenii, oamenii cu care am făcut administraţie pentru oameni, indifferent de funcţiile pe care le-am avut de primar, deputat sau preşedinte de Consiliu Judeţean.  

În municipiul Călăraşi, aţi avut câteva întâlniri cu cetăţenii. Care ar fi necazurile lor?

Aici sunt atât de multe lucruri mărunte pe marginea cărora administraţia Drăgulin a demonstrate, cu vârf şi îndesat, că e incapabilă să poată gestiona problemele călărăşenilor încât cred un singur lucru: le putem rezolva împreună. Mult mai repede! Marius Dulce şi Vasile Iliuţă le pot rezolva atât de uşor având în subordine “Drumurile Judeţene”, ceea ce înseamnă asfaltare rapidă. Avem Ecoaqua unde Consiliul Judeţean şi Consiliul Local municipal Călăraşi sunt majoritari şi am putea să dăm acele buldo excavatoare noi care stau degeaba în curtea instituţiei. Primăria şi Consiliul Judeţean pot pune la dispoziţie tot ce înseamă materiale de construcţii, conducte, gaighere, pe scurt pot asigura rezolvarea acestor probleme. Putem să mergem şi pe zona de reparaţii ca să remediem problemele care nu au fost rezolvate în 8 ani de administraţie Drăgulin-Filipescu. În fond, cei care au distrus municipiul şi judeţul Călăraşi.

Înţeleg că tot ce v-aţi propus pentru municipiul Călăraşi, în primul mandat, n-a prins contur, izbindu-vă de ostilitatea lui Drăgulin&Co. Parteneriatul cu Marius Dulce ar fi premise dezvoltării reale şi echilibrate a municipiului reşedinţă de judeţ.

Da, asta voi face cu Marius Dulce! Am găsit înţelegere la acest om care a identificat corect problemele municipiului Călăraşi, pe fiecare cartier în parte, şi împreună, vă asigur că vom duce, la bun sfârşit, proiectele care sunt vitale pentru cetăţeni. Bunăoară dacă avem în vedere reabilitarea infrastructurii stradale şi pietonale, aşa cum prevede legea în vigoare astăzi, s-ar putea aloca suma de 100 de mii de euro pentru fiecare stradă, ca s-o reparăm. Am putea astfel să modernizăm acele cartiere care au fost abandonate de către Drăgulin. Pentru că el nu s-a gândit decât la un singur lucru şi anume cum să influenţeze votul ca să fie el câştigător pe termen lung. Nu, a venit timpul să-şi facă o evaluare şi să plece acasă! El, cu toată administraţia lui neperformantă de 8 ani de zile!

Copy of iliutasidulcebannerecampanie

Comandat: Partidul Social Democrat – Filiala Judeţeană Călăraşi

Realizat: SC Total Media SRL

CUI: 21200019

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.