M. Dulce: Suntem conștienți de greșeala imensă a actualilor edili de a nu rezolva problemele cetățenilor

M. Dulce: Suntem conștienți de greșeala imensă a actualilor edili de a nu rezolva problemele cetățenilor

Marius Dulce a bifat o nouă filă de campanie electorală. Marţi, candidatul PSD pentru Primăria Călăraşi, însoţit de echipa de campanie s-a întâlnit cu cetăţenii din Centrul oraşului, susţinând ulterior prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că „Semnalele pe care le primesc, zi de zi, sunt motivante pentru mine și echipa mea de consilieri locali PSD.”

„Orașul Călărași merită o administrație  pregătită să lucreze pentru oameni. Semnalele pe care le primesc, zi de zi, sunt motivante pentru mine și echipa mea de consilieri locali PSD. Suntem conștienți de greșeala imensă a actualilor edili de a nu rezolva problemele cetățenilor. Populația s-a săturat de mersul pe stradă la 4 ani pentru a cere voturi, călărășenii vor #soluții și un #bun gospodar! #VOTĂMPSD!” a scris pe Facebook Marius Dulce, propunerea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi.

dulcecampanie1septembrie2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.