TSD Călărași: Dăruim zâmbete, creionăm bucurii

TSD Călărași: Dăruim zâmbete, creionăm bucurii

Tinerii social-democrați călărășeni, însoțiți de liderul organizației municipale PSD Călărași, Marius Dulce, au împărțit astăzi daruri copiilor din medii vulnerabile. Ei au transmis și un mesaj pe pagina de Facebook: “Crăciunul acesta, fii și tu Moș pentru un copil și adu un strop de bucurie în sufletele lor greu încercate!”

„Trăim sărbătoarea Crăciunului cu multă bucurie, emoție și amintiri plăcute adunate de peste ani, dar știm că nu toți oamenii sunt la fel de norocoși. Suntem deja în luna cadourilor, luna în care magia se întâmplă prin oamenii de bună credință. Și în acest an, gândul nostru se îndreaptă către acele case unde este mare nevoie de bucurie, speranță, ajutor.

Astăzi, la Parohia Sfântul Ierarh Nifon din Călăraşi, cu binecuvântarea pr. Paul și alături de președintele organizației municipale, domnul Marius Dulce, tinerii social-democrați au împărțit daruri copiilor din medii vulnerabile. Bucuria lor este și bucuria noastră. Toți copiii merită să fie iubiți, prețuiți, să creadă în Moș Crăciun. Crăciunul acesta, fii și tu Moș pentru un copil și adu un strop de bucurie în sufletele lor greu încercate!”, este mesajul postat pe Facebook.

tsd4

tsd2

tsd3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.