Ștefan Vodă / Alt primar după…30 de ani!

Ștefan Vodă / Alt primar după…30 de ani!

S-a întâmplat și ‘minunea” la Ștefan Vodă. În funcție de 30 de ani, George Avram, susținut de PNL, a pierdut competiția pentru Primărie în fața lui Ionel Zardova (PSD) la o diferență de 183 de voturi. Cei doi s-au mai aflat față în față și în urmă cu 4 ani însă atunci Avram s-a clasat pe primul loc, cu 159 de voturi în plus.

George Avram rămâne al doilea cel mai longeviv primar all-time, după Nicolae Pandea (primar tot din 90) care-și continuă activitatea în cadrul Primăriei Ștefan cel Mare.

În vară, Avram a jucat la două capete până în ultima clipă. Și-a făcut poze de precampanie la PSD însă a apărut, până la urmă pe bannere alături de candidatul susținut de PNL pentru CJ, Valentin Barbu.

Cu Avram pe post de locomotivă, PNL a pierdut și competiția pentru mandatele din Consiliul Local. Din cele 11, liberalii vor avea 5 mandate în vreme ce social-democrații, 6.

Rezultate – Primar

Total alegători înscriși în liste: 1.935

Total alegători prezenți la urne: 1.194

Prezența: 61,70%

Total voturi valabil exprimate: 1.153

Voturi nule: 40

Ionel Zardova (PSD): 668 voturi

George Avram (PNL): 485 voturi

Rezultate – Consiliul Local: 11 mandate

Total alegători înscriși în liste: 1.935

Total alegători prezenți la urne: 1.194

Prezența: 61,70%

Total voturi valabil exprimate: 1.143

Voturi nule: 50

PSD: 628 voturi / 6 mandate

PNL: 447 voturi / 4 mandate + 1 mandat redistribuire

PPU-sl: 55 voturi / 0 mandate

PMP: 13 voturi / 0 mandate

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.