Senatorul Cionoiu a oferit burse copiilor pentru achiziționarea rechizitelor școlare

Senatorul Cionoiu a oferit burse copiilor pentru achiziționarea rechizitelor școlare

Senatorul PSD de Călărași Nicușor Cionoiu a avut o ideea pe cât de inedită pe atât de generoasă. Cu câteva zile înainte de începerea unui nou an școlar parlamentarul călărășean o oferit ‘burse” unor copii din localitățile Modelu, Borcea, Dichiseni, Unirea și Jegălia pentru achiziționarea rechizitelor utile bunei desfășurări a cursurilor școlare.

cionoiuburse2

Școala, universul cunoașterii, prima treaptă a omului valoros care cu toții ne dorim să devenim, așteaptă copiii pentru începutul de an școlar.

Astăzi, am bucurat câțiva copii ai județului, din localitățile Modelu, Borcea, Dichiseni, Unirea și Jegălia, oferindu-le o bursă pentru achiziționarea rechizitelor necesare bunei activități a cursurilor.

Am întâlnit elevi studioși, recomandați cu căldură de dascălii lor, oameni cu posibilități mici, dar cu inimi mari, copii care și-au găsit liniștea într-o familie adevărată după ce au părăsit centrele de plasament.

Povești și lecții de viață care mi-au dat speranță că omenia nu s-a pierdut. Succes în noul an școlar!”, este mesajul postat de pagina personală de Facebook de senatorul Cionoiu.

cionoiuburse3

În urmă cu 2 zile, un “gest” similar a fost făcut și colegele sale de partid din cadrul OFSD municipiul Călărași. "Ghiozdanul plin cu vise" a ajuns în posesia unor elevii cu rezultate deosebite din municipiul reședință de județ.

ofsd1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.