S. Vrăjitoru: Toate aceste proiecte pe care vi le-am enunţat au fost şi sunt pentru Călăraşi

S. Vrăjitoru: Toate aceste proiecte pe care vi le-am enunţat au fost şi sunt pentru Călăraşi

Deși este unul dintre cei mai performanți parlamentari călărășeni, Sorin Vrăjitoru va reprezenta PSD Călărași în competiția pentru Camera Deputaților de pe locul 4 fiind devansat de 2 “new-entry-uri”, girate de conducerea centrală a partidului. Rezultatele muncii sale n-au avut darul să-i impresioneze pe Ciolacu&Co. Din păcate!

De numele lui Vrăjitoru se leagă o serie de proiecte initiate, sprijinite și realizate în cei 3 ani de mandate: finanțarea portului turistic, pasajul de la Drajna sau pensionarea anticipată cu 2 ani a călărășenilor datorită amendamentului făcut la legea pensiilor.

Prezent vineri la ședința privind ceremonia de învestire în funcții a noului primar, Marius Dulce și a consilierilor locali, validați de instanță, Vrăjitoru a trecut în revistă principalele sale realizări. Ca şi deputat de Călăraşi în funcţie, la următorul mandat nu o să mai am această ocazie pentru că am fost nominalizat pe locul 4 în acea listă cu 4 mandate, pot să vă spun că 3 ani de zile cât am deţinut această funcţie, ştiţi foarte bine că am intrat un pic mai târziu înlocuind un alt coleg, pentru Călăraşi am reuşit împreună cu o echipă că aducem plus valoare acestui judeţ şi spun eu că am reprezentat cu cinste Călăraşiul în Parlamentul României. Și în acest sens, vreau să vă dau câteva exemple dintr-un bilanţ al meu. Colegii mei care vor veni după mine vor trebuie să continue aceste proiecte sau să aducă alte proiecte cum spuneau şi dl primar, Marius Dulce şi dl. preşedinte Vasile Iliuţă să putem să generăm bani şi bunăstare acestui oraş. Finanţarea Portului Turistic de la Călăraşi, pentru care m-am luptat în Parlament, este o reuşită a noastră şi împreună cu Consiliul Judeţean care s-a ocupat de documentaţie am adus 18 mil. de euro aici la Călăraşi. Pasajul de la Drajna care aparţine tot judeţului Călăraşi este amendamentul meu la bugetul de stat în februarie 2019. Astăzi vă comunic că a fost finalizată licitaţia. Au fost doi competitori care s-au înscris şi în următoarele 6-7 luni de zile există posibilitatea să înceapă construcţia acestui pasaj, a acestui nod rutier extrem de important pentru noi, pentru călărăşeni. Şi, ca să închei, tot pentru călărăşeni, am inițiat și depus un amendament la Legea Pensiilor prin care am reuşit să-i scoatem pe călărășeni mai devreme cu 2 ani de zile, la pensie dacă îndeplinesc vârsta standard de pensionare. Toate aceste proiecte pe care vi le-am enunţat au fost şi sunt pentru Călăraşi. Noi vorbim de Călăraşi şi pentru călărăşeni.” a declarat deputatul Sorin Vrăjitoru.

Deputat din 4 septembrie 2017, Sorin Vrăjitoru a avut 28 de luări de cuvânt (19 ședințe), a susținut 2 Declarații politice și a inițiat 114 propuneri legislative din care 40, promulgate în legi. De la preluarea mandatului a activat în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.