Tribunalul a decis: Dorel Dorobanțu, validat ca primar al orașului Fundulea!

 Tribunalul a decis: Dorel Dorobanțu, validat ca primar al orașului Fundulea!

Dorel Dorobanțu a fost validat de instanță în funcția de primar al orașului Fundulea. Tribunalul Călărași a respins astăzi apelurile declarate de PNL Călărași, Mădălina Obadă și prefectul județului, Marian Stoica împotriva Încheierii pronunţate la data de 16.10.2020 de Judecătoria Lehliu Gară în dosarul nr. 2912/249/2020.

Pe 27 septembrie, Dorobanțu, susținut de PSD, a câștigat pentru a 5-a oară consecutiv mandatul de primar, obținând nu mai puțin de 2.115 voturi. El a fost secondat de Mădălina Obadă (PNL) care a strâns 1.294 de voturi. A fost a doua înfrângere suferită de candidata PNL în fața lui Dorobanțu (prima în 2012). Pe 3 s-a situat Viorel Minculete (PLUS) cu 195 de voturi.

În Consiliul Local, PSD va avea 9 mandate iar PNL, 6 (unul obținut la redistribuire).

Ce a decis instanța

Judecătoria Lehliu Gară
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Validează alegerea pentru funcţia de primar al or. Fundulea . Admite cererea de intervenție formulată de intervenientul Dorobanţu Dorel. Respinge cererile de intervenție formulate de intervenienţii Obadă Delia Mădălina şi Partidul Naţional Liberal - Filiala Calarasi. Prezenta încheiere se comunică de îndată Prefectului Judeţului Călăraşi şi secretarului general al U.A.T. Fundulea.

Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică. Cererea de apel se depune la Judecătoria Lehliu Gară. Executorie. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 16.10.2020.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)    16.10.2020

Tribunalul Călărași
Tip solutie: Respingere apel
Solutia pe scurt: Respinge excepţia formulată de intimatul Dorobanţu Dorel cu privire la tardivitatea apelului declarat de apelantul Partidul Naţional Liberal – Filiala Călăraşi. Respinge apelurile declarate de apelanţii PARTIDUL NATIONAL LIBERAL - Filiala Călăraşi, OBADĂ ELENA – MĂDĂLINA şi PREFECTUL JUDEŢULUI CĂLĂRAŞI împotriva Încheierii pronunţate la data de 16.10.2020 de Judecătoria Lehliu Gară în dosarul nr. 2912/249/2020. Prezenta decizie se comunică de îndată Prefectului Judeţului Călăraşi, secretarului general al U.A.T. Fundulea, pentru aducere la cunoştinţă publică.

Definitivă. Pronunţată azi, 27.10.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia persoanelor interesate prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre cameră consiliu  112/2020  27.10.2020

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.