Oltenița / Ion Pițoi (PSD), ales viceprimar de noul Consiliu Local

Oltenița / Ion Pițoi (PSD), ales viceprimar de noul Consiliu Local

După ce vineri a a avut loc ceremonia de învestire, noul primar al municipiului Oltenița i-a convocat astăzi pe cei 16 consilieri locali validați în ședință ordinară pentru alegerea viceprimarului.

Cele două propuneri au fost Cristian Ivan, susținut de Alianța PNL-USR Oltenița care a numărat astăzi 8 consilieri și Ion Pițoi, candidatul sprijinit de cei 4 aleși locali PSD. Fostul viceprimar, Pițoi a primit din partea colegilor săi 10 voturi, rămânând în continuare în ‘board-ul” Primăriei, în vreme ce contracandidatul său, doar 6.

(Re)alegerea lui Ion Pițoi confirmă că munca depusă de fostul și actualul viceprimar, în cei 4 ani de mandat, 2016-2020, a fost până la urmă apreciată și de rivalii săi politici. În mod sigur, noului edil, Costinel Milescu va avea alături un colaborator de nădejde care știe foarte bine care sunt punctele nevralgice al Olteniței.

În acest nou Consiliu Local, rezultat în urma alegerilor din 27 septembrie. Alianța PNL-USR deține 9 mandate, PSD, 6, PRO România și PMP, fiecare câte 2.

În altă ordine de idei, în perioada imediat următoare vor depune jurământul și ceilalți 3 aleși locali care urmează să fie validați de instanță. E vorba de Marian Ursu (PNL), Lenuța Coman și Marius Buzoianu (ambii PSD).

Structura Consiliului Local municipal Oltenița: 19 mandate

Alianța PNL-USR: Claudiu Cocoșilă, Cristian Ivan, Cristiana Drăgan, Gheorghe Constantin, George Ciorică, Dorel Tomoiagă, Gabriel Cotea, Niculae Scăiețeanu. Urmează să fie validat: Marian Ursu

PSD: Ion Pițoi, Alina Munteanu, Viorel Pironea, Cristina Popa. Urmează să fie validați: Lenuța Coman și Marius Buzoianu.

PRO România: Florin Leonard Petre, Marius Eduard Oprican

PMP: Dumitru Pană, Niculae Enciu

ionpitoivice

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.