PSD | P. Stănescu: Şantajul şi ameninţările lui Cîţu la adresa primarilor PSD sunt josnice!

PSD | P. Stănescu: Şantajul şi ameninţările lui Cîţu la adresa primarilor PSD sunt josnice!

Impostorii politici din Guvern, băgaţi de Iohannis pe uşa din dos după ce au pierdut alegerile, se laudă obsesiv cu reformele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Însă, când PNL - adică fostul PDL - promit reforme, mai bine să nu facă nimic decât să schimbe ceva. Românii îşi amintesc şi acum ce au însemnat "reformele" dreptei în perioada CDR (1996-2000) şi PDL (2008-2012). Şomaj, austeritate, faliment pentru cei mulţi, prosperitate doar pentru ai lor. Dacă reforma pensiilor stă în înţelepciunea doamnei Turcan, pensionarii vor avea sigur de suferit! Să ne amintim că, într-o primă etapă a "reformei" pensiilor, creşterea cu 40%, pe care PSD-ul o introdusese în lege, a fost anulată. Urmează creşterea vârstei de pensionare şi cine mai ştie ce.

Au promis că Planul de Redresare n-o să lase pe nimeni în urmă. Că va acoperi toate regiunile, iar fondurile vor fi împărţite echitabil. Însă PNRR-ul, în forma în care a fost deja trimis la Bruxelles, a exclus un domeniu important pentru România, agricultura. Inexistenţa banilor pentru investiţii în agricultură este un eşec îngrozitor. Ar trebui să le crape obrazul de ruşine!

Mai mult, Cîţu a început deja să ameninţe primarii PSD cu tăierea resurselor bugetare. Un comportament josnic şi inacceptabil al unui om pus cu mâna lui Iohannis pe lista de parlamentari PNL, fără a avea vreo legitimitate autentică în rândul românilor.

Vrea să folosească PNRR-ul ca măciucă împotriva primarilor, ca un megaloman care crede că nu doar bugetul României, ci si fondurile europene, sunt un fel de portofele ale liberalilor!

Cîţu şi ai lui sunt atât de cinici încât privesc consiliile judeţene, municipiile, oraşele şi comunele conduse de primari PSD drept zone administrative populate cu cetăţeni de rangul doi. Asta fac acum, vor să-i pedepsească pe români că votează PSD! Sper că se vor trezi, totuşi, la realitate şi nu vor îndrăzni să folosească PNRR-ul ca pe un instrument de ameninţare şi şantaj, prin care să discrimineze mai multe regiuni ale ţării pe criterii politice.

Paul Stănescu

Secretar general PSD

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.