M. Ciolacu: Sărăcirea românilor, scăderea nivelului lor de trai, sub forma așa-ziselor ”reforme”, sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul de dreapta l-a trimis la Bruxelles

M. Ciolacu: Sărăcirea românilor, scăderea nivelului lor de trai, sub forma așa-ziselor ”reforme”, sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul de dreapta l-a trimis la Bruxelles

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a lansat noi critici la adresa guvernării Cîțu – Barna. Despre care susține că ar fi transformat Planul Național de Redresare și Reziliență “în vițelul de aur al baronetului și clientelei lor de partid”.

”Creșterea vârstei de pensionare, înghețarea veniturilor – salarii, pensii , alocații, pe scurt austeritate. Atât a mai rămas din poveștile cu investiții ”wow”, de zeci de miliarde de euro, promise prin PNRR, de președintele Iohannis și Guvernul Său de incapabili! Sărăcirea românilor, scăderea nivelului lor de trai, sub forma așa-ziselor ”reforme” sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul de dreapta l-a trimis la Bruxelles.

Românii trebuie să știe că vom împrumuta 15 miliarde de euro doar pentru a hrăni prietenii, firmele de consultanță și membrii de partid care vor vota în congresele PNL și USR. Dezvoltarea României, reducerea decalajelor, creșterea nivelului de trai al românilor, educația, sănătatea, infrastructura, agricultura și firmele românești mai pot aștepta.

Cîțu și Barna au de câștigat niște alegeri și singura lor grijă a fost transformarea PNRR-ul în vițelul de aur al baronetului și clientelei lor de partid. După ei, potopul!”, este mesajul postat de președintele social-democraților Marcel Ciolacu pe pagina personală de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.