PSD | N. Cionoiu: Sute de mii de români riscă să fie debranșați de la rețeaua de energie electrică

PSD | N. Cionoiu: Sute de mii de români riscă să fie debranșați de la rețeaua de energie electrică

Senatorul PSD, Nicuşor Cionoiu a susţinut astăzi prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook că se impune convocarea în regim de urgenţă a Parlamentului în sesiune extraordinară pentru dezbaterea Legii pentru protecția consumatorilor vulnerabili, în contextul exploziei tarifelor la energie electrică și gaze naturale. ”Este nevoie urgentă de convocarea cele două camere ale Parlamentului într-o sesiune extraordinară pentru dezbaterea în procedură de urgență a Legii pentru protecția consumatorilor vulnerabili, în contextul exploziei tarifelor la energie electrică și gaze naturale. Liberalizarea pieței energiei electrice a fost un eșec, cu impact negativ asupra societății românești, în condițiile în care peste 6 milioane de români se află în zona cu risc crescut de sărăcie. Acești oameni nu au cum să facă față creșterii explozive a prețurilor generate de liberalizarea precipitată a tarifelor pentru energie electrică.”, a scris Cionoiu care a mai adăugat că „Sute de mii de români riscă să fie debranșați de la rețeaua de energie electrică, ceea ce înseamnă o problemă gravă asupra mediului social și necesită implementarea rapidă a unor mecanisme de protecție pentru consumatorii vulnerabili sau plafonarea temporară a acestor tarife până se vor implementa mecanismele respective.”

„Nu putem tolera creșterea masivă a prețurilor doar pentru a determina creșterea veniturilor la buget. Cetățenii au nevoie de noi și trebuie să ne pese!”

Nicuşor Cionoiu, senator PSD

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.